Skip to main content
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER 
GRATIS RETUR PÅ ORDRER OVER DKK 1500,-
 • Nyhed
  Adele tiny shopper Anaconda black
  Adele tiny shopper | Anaconda black
  2.800,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i anaconda black, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Nyhed
  Adele tiny shopper Army
  Adele tiny shopper | Army
  2.800,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i army, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Nyhed
  Adele tiny shopper Autumn orange
  Adele tiny shopper | Autumn orange
  2.800,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i autumn orange, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Nyhed
  Adele tiny shopper Black
  Adele tiny shopper | Black
  2.800,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i black, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Nyhed
  Adele tiny shopper Cream
  Adele tiny shopper | Cream
  2.800,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i cream, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Nyhed
  Adele tiny shopper Frosty green
  Adele tiny shopper | Frosty green
  2.800,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i frosty green, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Nyhed
  Adele tiny shopper Lilac
  Adele tiny shopper | Lilac
  2.800,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i lilac, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Nyhed
  Adele tiny shopper Navy
  Adele tiny shopper | Navy
  2.800,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i navy er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Nyhed
  Adele tiny shopper Soft pink
  Adele tiny shopper | Soft pink
  2.800,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i soft pink, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Nyhed
  Adele tiny shopper Vibrant yellow
  Adele tiny shopper | Vibrant yellow
  2.800,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i vibrant yellow, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Nyhed
  Adeline big bag Black
  Adeline big bag | Black
  2.800,00 DKK
  580 Adeline big bag i black, er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken har to store rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Ydermere er der på taskens forside en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Adeline big bag kan enten bæres som en almindelig lang cross-body-taske eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  27
  18,5
  8,5
 • Nyhed
  Adeline big bag Wine
  Adeline big bag | Wine
  2.800,00 DKK
  580 Adeline big bag i wine, er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken har to store rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Ydermere er der på taskens forside en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Adeline big bag kan enten bæres som en almindelig lang cross-body-taske eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  27
  18,5
  8,5
 • Nyhed
  Aggie medium satchel Black
  Aggie medium satchel | Black
  2.800,00 DKK
  610 DECADENT-sadeltaske i black med ruskind på indersiden, er storesøsteren til vores populære 402 tiny round satchel bag. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
 • Nyhed
  Aggie medium satchel Wine/black
  Aggie medium satchel | Wine/black
  2.800,00 DKK
  610 DECADENT-sadeltaske i wine/black med ruskind på indersiden, er storesøsteren til vores populære 402 tiny round satchel bag. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
 • Nyhed
  Alba double bag Army
  Alba double bag | Army
  3.240,00 DKK
  586 Alba double bag i army, er en eksklusiv videreudvikling af vores populære Belt bag. Tasken har to store rum, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. På forsiden er der et ekstra lomme, som lukkes med vores eksklusive tofarvede spænde. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske.
  29
  18,5
  9
 • Nyhed
  Alba double bag Black
  Alba double bag | Black
  3.240,00 DKK
  586 Alba double bag i black, er en eksklusiv videreudvikling af vores populære Belt bag. Tasken har to store rum, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. På forsiden er der et ekstra lomme, som lukkes med vores eksklusive tofarvede spænde. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske.
  29
  18,5
  9
 • Nyhed
  Alba double bag Cognac
  Alba double bag | Cognac
  3.240,00 DKK
  586 Alba double bag i cognac, er en eksklusiv videreudvikling af vores populære Belt bag. Tasken har to store rum, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. På forsiden er der et ekstra lomme, som lukkes med vores eksklusive tofarvede spænde. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske.
  29
  18,5
  9
 • Nyhed
  Alex double bag Army
  Alex double bag | Army
  2.800,00 DKK
  604 Alex double bag i army, er en lækker dobbelttaske med mange muligheder. Tasken har to store rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Denne DECADENT-taske har en aftagelige cross-over rem i læder. Alex double bag har en god størrelse, og er perfekt til hverdag.
  28,5
  9
  7
 • Nyhed
  Alex double bag Black
  Alex double bag | Black
  2.800,00 DKK
  604 Alex double bag i black, er en lækker dobbelttaske med mange muligheder. Tasken har to store rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Denne DECADENT-taske har en aftagelige cross-over rem i læder. Alex double bag har en god størrelse, og er perfekt til hverdag.
  28,5
  9
  7
 • Nyhed
  Alex double bag Frosty green
  Alex double bag | Frosty green
  2.800,00 DKK
  604 Alex double bag i frosty green, er en lækker dobbelttaske med mange muligheder. Tasken har to store rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Denne DECADENT-taske har en aftagelige cross-over rem i læder. Alex double bag har en god størrelse, og er perfekt til hverdag.
  28,5
  9
  7
 • Nyhed
  Alma soft hand bag Alligator black
  Alma soft hand bag | Alligator black
  4.170,00 DKK
  615 Alma soft handbag i alligator black er en elegant og praktisk hverdagstaske i et enkelt design med fine og unikke detaljer. Indvendigt har den et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme. Alma soft handbag kan bæres på armen eller i hånden og den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen.
  35
  29
  11
 • Nyhed
  Alma soft hand bag Black
  Alma soft hand bag | Black
  4.170,00 DKK
  615 Alma soft handbag i black er en elegant og praktisk hverdagstaske i et enkelt design med fine og unikke detaljer. Indvendigt har den et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme. Alma soft handbag kan bæres på armen eller i hånden og den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen.
  35
  29
  11
 • Nyhed
  Alma soft hand bag Navy
  Alma soft hand bag | Navy
  4.170,00 DKK
  615 Alma soft handbag i navy er en elegant og praktisk hverdagstaske i et enkelt design med fine og unikke detaljer. Indvendigt har den et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme. Alma soft handbag kan bæres på armen eller i hånden og den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen.
  35
  29
  11
 • Nyhed
  Alma soft hand bag Wine
  Alma soft hand bag | Wine
  4.170,00 DKK
  615 Alma soft handbag i wine er en elegant og praktisk hverdagstaske i et enkelt design med fine og unikke detaljer. Indvendigt har den et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme. Alma soft handbag kan bæres på armen eller i hånden og den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen.
  35
  29
  11
 • Nyhed
  Alva DECADENT tote Army
  Alva DECADENT tote | Army
  3.260,00 DKK
  596 Alva DECADENT tote i army er et net, der er lavet i gennemfarvet skind med en naturlig, glat struktur. Nettet fremstår helt rå og uden foring indeni. Indvendig er der påsyet en lille skindlomme. På forsiden af nettet, er der i bunden præget et stort DECADENT-logo. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  36
  33
  12
 • Nyhed
  Alva DECADENT tote Black
  Alva DECADENT tote | Black
  3.260,00 DKK
  596 Alva DECADENT tote i black er et net, der er lavet i gennemfarvet skind med en naturlig, glat struktur. Nettet fremstår helt rå og uden foring indeni. Indvendig er der påsyet en lille skindlomme. På forsiden af nettet, er der i bunden præget et stort DECADENT-logo. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  36
  33
  12
 • Nyhed
  Anabelle small bag autumn orange
  Anabelle small bag autumn orange
  2.300,00 DKK
  581 Anabelle small bag i autumn orange, er en miniatureudgave af vores 580 Adelina big bag. Tasken har to rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Tasken kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  21
  13
  9
 • Nyhed
  Anabelle small bag Suede army
  Anabelle small bag | Suede army
  2.300,00 DKK
  581 Anabelle small bag i suede army, er en miniatureudgave af vores 580 Adelina big bag. Tasken har to rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Tasken kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  21
  13
  9
 • Nyhed
  Anabelle small bag Suede autumn orange
  Anabelle small bag | Suede autumn orange
  2.300,00 DKK
  581 Anabelle small bag i suede autumn orange, er en miniatureudgave af vores 580 Adelina big bag. Tasken har to rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Tasken kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  21
  13
  9
 • Nyhed
  Anabelle small bag Suede black
  Anabelle small bag | Suede black
  2.300,00 DKK
  581 Anabelle small bag i suede black, er en miniatureudgave af vores 580 Adelina big bag. Tasken har to rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Tasken kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  21
  13
  9
 • Nyhed
  Aya shoulder bag Anaconda black
  Aya shoulder bag | Anaconda black
  3.580,00 DKK
  587 Anabelle small bag i anaconda black er en ny lady-like og elegant model, der kan bruges til både hverdag og fest. Tasken lukkes med en klap, der har anaconda skind på oversiden og et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indeni er den inddelt i to rum, der er adskilt af et lynlåsrum og som er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Endvidere er der også en lille sidelomme. Tasken bæres på skulderen, og dens læderrem har trykknapper på, så man kan gøre denne både lang og kort.
  27,5
  16,5
  11,5
 • Nyhed
  Aya shoulder bag Autumn orange
  Aya shoulder bag | Autumn orange
  3.580,00 DKK
  587 Anabelle small bag i autumn orange er en ny lady-like og elegant model, der kan bruges til både hverdag og fest. Tasken lukkes med en klap, der har autumn orange på oversiden og et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indeni er den inddelt i to rum, der er adskilt af et lynlåsrum og som er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Endvidere er der også en lille sidelomme. Tasken bæres på skulderen, og dens læderrem har trykknapper på, så man kan gøre denne både lang og kort.
  27,5
  16,5
  11,5
 • Nyhed
  Aya shoulder bag Suede sand
  Aya shoulder bag | Suede sand
  3.580,00 DKK
  587 Anabelle small bag i suede sand er en ny lady-like og elegant model, der kan bruges til både hverdag og fest. Tasken lukkes med en klap, der har sort skind på oversiden og et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indeni er den inddelt i to rum, der er adskilt af et lynlåsrum og som er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Endvidere er der også en lille sidelomme. Tasken bæres på skulderen, og dens læderrem har trykknapper på, så man kan gøre denne både lang og kort.
  27,5
  16,5
  11,5
 • Baby hold all Alligator black
  Baby hold all | Alligator black
  2.230,00 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, sort læder med alligatorstruktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Baby hold all Army
  Baby hold all | Army
  2.230,00 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt army-farvet læder med struktur. Den har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Baby hold all black
  Baby hold all | Black
  2.230,00 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, sort læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Baby hold all Bone
  Baby hold all | Bone
  2.230,00 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, bone-farvet læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Baby hold all cognac
  Baby hold all | Cognac
  2.230,00 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, cognac-farvet læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Baby hold all Navy
  Baby hold all | Navy
  2.230,00 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, navy-farvet læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Baby hold all Soft pink
  Baby hold all | Soft pink
  2.230,00 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, soft pink læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Baby hold all Wine
  Baby hold all | Wine
  2.230,00 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, wine-farvet læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Baby shopper Anaconda black
  Baby shopper | Anaconda black
  2.050,00 DKK
  405 Baby Shopper i farven Sort anaconda i skind med struktur. Denne elegante taske er en af DECADENTs klassikere, og tasken giver mange muligheder. Med justerbar og aftagelig strop bliver Baby Shopperen ideel til hverdagsbrug såvel som til fest- og aftenbrug. Den lange strop gør det også muligt at bruge tasken cross over, og da stroppen er aftagelig, kan tasken også bruges som clutch. Indvendigt har den en lynlåslomme, og der er plads til nøgler, pung, mobil samt det mest nødvendige.
  21
  13
  5
 • Baby shopper Black
  Baby shopper | Black
  2.050,00 DKK
  405 Baby Shopper i farven Sort i skind med struktur. Denne elegante taske er en af DECADENTs klassikere, og tasken giver mange muligheder. Med justerbar og aftagelig strop bliver Baby Shopperen ideel til hverdagsbrug såvel som til fest- og aftenbrug. Den lange strop gør det også muligt at bruge tasken cross over, og da stroppen er aftagelig, kan tasken også bruges som clutch. Indvendigt har den en lynlåslomme, og der er plads til nøgler, pung, mobil samt det mest nødvendige.
  21
  13
  5
 • Baby shopper Bone
  Baby shopper | Bone
  2.050,00 DKK
  405 Baby Shopper i farven Bone i skind med struktur. Denne elegante taske er en af DECADENTs klassikere, og tasken giver mange muligheder. Med justerbar og aftagelig strop bliver Baby Shopperen ideel til hverdagsbrug såvel som til fest- og aftenbrug. Den lange strop gør det også muligt at bruge tasken cross over, og da stroppen er aftagelig, kan tasken også bruges som clutch. Indvendigt har den en lynlåslomme, og der er plads til nøgler, pung, mobil samt det mest nødvendige.
  21
  13
  5
 • Baby shopper Cognac
  Baby shopper | Cognac
  2.050,00 DKK
  405 Baby Shopper i farven Cognac i skind med struktur. Denne elegante taske er en af DECADENTs klassikere, og tasken giver mange muligheder. Med justerbar og aftagelig strop bliver Baby Shopperen ideel til hverdagsbrug såvel som til fest- og aftenbrug. Den lange strop gør det også muligt at bruge tasken cross over, og da stroppen er aftagelig, kan tasken også bruges som clutch. Indvendigt har den en lynlåslomme, og der er plads til nøgler, pung, mobil samt det mest nødvendige.
  21
  13
  5
 • Baby shopper Navy
  Baby shopper | Navy
  2.050,00 DKK
  405 Baby Shopper i farven Navy i skind med struktur. Denne elegante taske er en af DECADENTs klassikere, og tasken giver mange muligheder. Med justerbar og aftagelig strop bliver Baby Shopperen ideel til hverdagsbrug såvel som til fest- og aftenbrug. Den lange strop gør det også muligt at bruge tasken cross over, og da stroppen er aftagelig, kan tasken også bruges som clutch. Indvendigt har den en lynlåslomme, og der er plads til nøgler, pung, mobil samt det mest nødvendige.
  21
  13
  5
 • Baby shopper Soft pink
  Baby shopper | Soft pink
  2.050,00 DKK
  405 Baby Shopper i farven soft pink i skind med struktur. Denne elegante taske er en af DECADENTs klassikere, og tasken giver mange muligheder. Med justerbar og aftagelig strop bliver Baby Shopperen ideel til hverdagsbrug såvel som til fest- og aftenbrug. Den lange strop gør det også muligt at bruge tasken cross over, og da stroppen er aftagelig, kan tasken også bruges som clutch. Indvendigt har den en lynlåslomme, og der er plads til nøgler, pung, mobil samt det mest nødvendige.
  21
  13
  5
 • Backpack Alligator black
  Backpack | Alligator black
  3.470,00 DKK
  540 Backpack i alligator black er ny favorit i vores DECADENT-familie. Rygsækken har et stort rum, samt en lille lynlåsside. På forsiden af rygsækken er der en lille lynlåslomme, med plads til dine småting. Tasken har to regulerbare skulderremme, så du ikke får ondt i nakken samt et lille håndtag, hvis du vil bære rygsækken i hånden eller på armen. Denne smarte rygsæk er god når du er på farten, og ønsker begge arme fri.
  26
  28
  10,5
 • Backpack Black
  Backpack | Black
  3.470,00 DKK
  540 Backpack i black er ny favorit i vores DECADENT-familie. Rygsækken har et stort rum, samt en lille lynlåsside. På forsiden af rygsækken er der en lille lynlåslomme, med plads til dine småting. Tasken har to regulerbare skulderremme, så du ikke får ondt i nakken samt et lille håndtag, hvis du vil bære rygsækken i hånden eller på armen. Denne smarte rygsæk er god når du er på farten, og ønsker begge arme fri.
  26
  28
  10,5
 • Backpack Cream
  Backpack | Cream
  3.470,00 DKK
  540 Backpack i cream er ny favorit i vores DECADENT-familie. Rygsækken har et stort rum, samt en lille lynlåsside. På forsiden af rygsækken er der en lille lynlåslomme, med plads til dine småting. Tasken har to regulerbare skulderremme, så du ikke får ondt i nakken samt et lille håndtag, hvis du vil bære rygsækken i hånden eller på armen. Denne smarte rygsæk er god når du er på farten, og ønsker begge arme fri.
  26
  28
  10,5
 • Backpack Soft pink
  Backpack | Soft pink
  3.470,00 DKK
  540 Backpack i soft pink er ny favorit i vores DECADENT-familie. Rygsækken har et stort rum, samt en lille lynlåsside. På forsiden af rygsækken er der en lille lynlåslomme, med plads til dine småting. Tasken har to regulerbare skulderremme, så du ikke får ondt i nakken samt et lille håndtag, hvis du vil bære rygsækken i hånden eller på armen. Denne smarte rygsæk er god når du er på farten, og ønsker begge arme fri.
  26
  28
  10,5
 • Belt bag Alligator black
  Belt bag | Alligator black
  1.700,00 DKK
  285 Belt bag er en all time DECADENT favorit. Tasken i alligator black, er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker.
  29
  19
  3
 • Belt bag Alligator sand
  Belt bag | Alligator sand
  1.700,00 DKK
  285 Belt bag er en all time DECADENT favorit. Tasken i alligator sand, er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker.
  29
  19
  3
 • Belt bag anaconda black
  Belt bag | Anaconda black
  1.700,00 DKK
  285 Belt bag er en all time DECADENT favorit. Tasken i sort skind med anaconda struktur er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker.
  29
  19
  3
 • Belt bag black
  Belt bag | Black
  1.700,00 DKK
  285 Belt bag er en all time DECADENT favorit. Tasken i sort, blødt skind er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker.
  29
  19
  3
 • Belt bag cognac
  Belt bag | Cognac
  1.700,00 DKK
  285 Belt bag er en all time DECADENT favorit. Tasken i cognac-farvet, blødt skind er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker.
  29
  19
  3
 • Belt bag Navy
  Belt bag | Navy
  1.700,00 DKK
  285 Belt bag er en all time DECADENT favorit. Tasken i navy-farvet, blødt skind er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker.
  29
  19
  3
 • Belt bag Suede army
  Belt bag | Suede army
  1.700,00 DKK
  285 Belt bag er en all time DECADENT favorit. Tasken i suede army, er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker.
  29
  19
  3
 • Big bag w. buckle and chain Black
  Big bag w. buckle and chain | Black
  3.200,00 DKK
  548 Big bag w. buckle and chain i black er en eksklusiv taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Indvendigt har tasken har et stort rum, samt en mindre lynlåslomme, der lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde, for at give tasken et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  30
  21,5
  10
 • Nyhed
  Big bag w. buckle and chain Suede army
  Big bag w. buckle and chain | Suede army
  3.200,00 DKK
  548 Big bag w. buckle and chain i suede army er en eksklusiv taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Indvendigt har tasken har et stort rum, samt en mindre lynlåslomme, der lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kombination af kæde og skind for ekstra komfort og et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  30
  21,5
  10
 • Big bag w. buckle and chain Suede navy
  Big bag w. buckle and chain | Suede navy
  3.200,00 DKK
  548 Big bag w. buckle and chain i suede navy er en eksklusiv taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Indvendigt har tasken har et stort rum, samt en mindre lynlåslomme, der lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde, for at give tasken et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  30
  21,5
  10
 • Big bucket bag w/ buckle Alligator black
  Big bucket bag w/ buckle | Alligator black
  3.320,00 DKK
  423 Big bucket bag fra DECADENT i alligator black er den perfekte taske til hverdagsbrug. Tasken har en lang, regulerbar cross-over rem og en kortere skulderem som begge er aftagelige. Indeni er der ét stort rum, samt en mindre sidelomme, der lukkes med lynlås. På taskens bagside er der desuden en lille lomme. Tasken er lavet i det klassiske DECADENT-skind med struktur og lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i guld og sølv.
  30
  27,5
  16
 • Big bucket bag w/ buckle Black
  Big bucket bag w/ buckle | Black
  3.320,00 DKK
  423 Big bucket bag fra DECADENT i Black er den perfekte taske til hverdagsbrug. Tasken har en lang, regulerbar cross-over rem og en kortere skulderem som begge er aftagelige. Indeni er der ét stort rum, samt en mindre sidelomme, der lukkes med lynlås. På taskens bagside er der desuden en lille lomme. Tasken er lavet i det klassiske DECADENT-skind med struktur og lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i guld og sølv.
  30
  27,5
  16
 • Big bucket bag w/ buckle Cognac
  Big bucket bag w/ buckle | Cognac
  3.320,00 DKK
  423 Big bucket bag fra DECADENT i Cognac er den perfekte taske til hverdagsbrug. Tasken har en lang, regulerbar cross-over rem og en kortere skulderem som begge er aftagelige. Indeni er der ét stort rum, samt en mindre sidelomme, der lukkes med lynlås. På taskens bagside er der desuden en lille lomme. Tasken er lavet i det klassiske DECADENT-skind med struktur og lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i guld og sølv.
  30
  27,5
  16
 • Big bucket bag w/ buckle Suede army
  Big bucket bag w/ buckle | Suede army
  3.320,00 DKK
  423 Big bucket bag fra DECADENT i Suede army er den perfekte taske til hverdagsbrug. Tasken har en lang, regulerbar cross-over rem og en kortere skulderem som begge er aftagelige. Indeni er der ét stort rum, samt en mindre sidelomme, der lukkes med lynlås. På taskens bagside er der desuden en lille lomme. Tasken er lavet i det klassiske DECADENT-skind med struktur og lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i guld og sølv.
  30
  27,5
  16
 • Nyhed
  Big bucket bag w/ buckle Suede dark brown
  Big bucket bag w/ buckle | Suede dark brown
  3.320,00 DKK
  423 Big bucket bag fra DECADENT i suede dark brown er den perfekte taske til hverdagsbrug. Tasken har en lang, regulerbar cross-over rem og en kortere skulderem som begge er aftagelige. Indeni er der ét stort rum, samt en mindre sidelomme, der lukkes med lynlås. På taskens bagside er der desuden en lille lomme. Tasken er lavet i det klassiske DECADENT-skind med struktur og lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i guld og sølv.
  30
  27,5
  16
 • Big bucket bag w/ buckle Suede sand
  Big bucket bag w/ buckle | Suede sand
  3.320,00 DKK
  423 Big bucket bag fra DECADENT i suede sand er den perfekte taske til hverdagsbrug. Tasken har en lang, regulerbar cross-over rem og en kortere skulderem som begge er aftagelige. Indeni er der ét stort rum, samt en mindre sidelomme, der lukkes med lynlås. På taskens bagside er der desuden en lille lomme. Tasken er lavet i det klassiske DECADENT-skind med struktur og lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i guld og sølv.
  30
  27,5
  16
 • Big clutch w. buckle and chain Black
  Big clutch w. buckle and chain | Black
  2.570,00 DKK
  531 Big clutch w. buckle and chain i black er en smart taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Indvendigt har tasken et rum, samt en mindre lynlåslomme, der lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er en kombination af kæde og skind for ekstra komfort og et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller på skulderen.
  28
  18
  2,5
 • Nyhed
  Big clutch w. buckle and chain Suede army
  Big clutch w. buckle and chain | Suede army
  2.570,00 DKK
  531 Big clutch w. buckle and chain i suede army er en smart taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Indvendigt har tasken et rum, samt en mindre lynlåslomme, der lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er en kombination af kæde og skind for ekstra komfort og et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller på skulderen.
  28
  18
  2,5
 • Big clutch w. buckle and chain Suede cognac
  Big clutch w. buckle and chain | Suede cognac
  2.570,00 DKK
  531 Big clutch w. buckle and chain i suede cognac er en smart taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Indvendigt har tasken et rum, samt en mindre lynlåslomme, der lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er en kombination af kæde og skind for ekstra komfort og et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller på skulderen.
  28
  18
  2,5
 • Big clutch w. buckle and chain Suede sand
  Big clutch w. buckle and chain | Suede sand
  2.570,00 DKK
  531 Big clutch w. buckle and chain i suede sand er en smart taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Indvendigt har tasken et rum, samt en mindre lynlåslomme, der lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er en kombination af kæde og skind for ekstra komfort og et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller på skulderen.
  28
  18
  2,5
 • Nyhed
  Big clutch w. buckle and chain Suede wine
  Big clutch w. buckle and chain | Suede wine
  2.570,00 DKK
  531 Big clutch w. buckle and chain i suede wine er en smart taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Indvendigt har tasken et rum, samt en mindre lynlåslomme, der lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er en kombination af kæde og skind for ekstra komfort og et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller på skulderen.
  28
  18
  2,5
 • Big clutch with strap Alligator black
  Big clutch with strap | Alligator black
  1.450,00 DKK
  512 Big clutch with strap i alligator black er perfekt til festlige lejligheder, da den kan rumme de mest nødvendige ting. Indvendigt har clutchen et stort foret rum, og en lille lynlåslomme. Clutchen har en aftagelig strop. Størrelsen gør, at den er god at bære under armen, og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med. På siderne har clutchen flotte, malede kanter.
  31
  19
  7,5
 • Big clutch with strap Vegetal Cognac
  Big clutch with strap Vegetal | Cognac
  1.450,00 DKK
  512 Big clutch with strap i vegetal cognac er perfekt til festlige lejligheder, da den kan rumme de mest nødvendige ting. Indvendigt har clutchen et stort foret rum, og en lille lynlåslomme. Clutchen har en aftagelig strop. Størrelsen gør, at den er god at bære under armen, og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med. På siderne har clutchen flotte, malede kanter.
  31
  19
  7,5
 • Big shopper alligator black
  Big shopper | Alligator black
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i sort-farvet skind med alligatorstruktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shopper Alligator charcoal
  Big shopper | Alligator charcoal
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i Alligator charcoal-farvet skind med struktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.
  40
  32
  19
 • Big shopper anaconda sort
  Big shopper | Anaconda black
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i sort-farvet skind med anacondastruktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shopper army
  Big shopper | Army
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i army-farvet skind med struktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shopper sort
  Big shopper | Black
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i sort-farvet skind med struktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shopper bone
  Big shopper | Bone
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i bone-farvet skind med struktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shopper charcoal
  Big shopper | Charcoal
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i charcoal-farvet skind med struktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shopper Cognac
  Big shopper | Cognac
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i cognac-farvet skind med struktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shopper mørkebrun
  Big shopper | Dark brown
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i mørkebrunt-farvet skind med struktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shopper Navy
  Big shopper | Navy
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i navy-farvet skind med struktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shopper stone
  Big shopper | Stone
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i stone-farvet skind med struktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shopper wine
  Big shopper | Wine
  3.540,00 DKK
  105 Big Shopper er en af de mest velkendte DECADENT-tasker. Denne er i wine-farvet skind med struktur og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Big Shopper er foret og lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde DECADENT-taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Tasken har en god oversized størrelse og er perfekt til på hverdag og weekend.

  Se alle Big Shoppere her.

  40
  32
  19
 • Big shoulder bag Black
  Big shoulder bag | Black
  3.620,00 DKK
  422 Big shoulder bag i black, er en stor og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås i den ene side og to åbne lommer i den anden. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen. Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
  45
  37
  15
 • Nyhed
  Big shoulder bag Suede army
  Big shoulder bag | Suede army
  3.620,00 DKK
  422 Big shoulder bag i suede army, er en stor og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås i den ene side og to åbne lommer i den anden. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen. Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
 • Big shoulder bag Suede cognac
  Big shoulder bag | Suede cognac
  3.620,00 DKK
  422 Big shoulder bag i suede cognac, er en stor og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås i den ene side og to åbne lommer i den anden. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen. Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
  45
  37
  15
 • Big working bag Black
  Big working bag | Black
  3.800,00 DKK
  417 Big working bag er en stor og rummelig taske i black med plads til en computer. Tasken er i gennemfarvet skind med struktur på overfladen. Indvendigt har den et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme på siden. Tasken lukkes med lynlås. Den lange rem er aftagelig og tasken giver derfor mange muligheder, da den kan bæres i hånden, på underarmen, på skulderen samt som cross over.
  37
  30
  13
 • Big working bag Cognac
  Big working bag | Cognac
  3.800,00 DKK
  417 Big working bag er en stor og rummelig taske i cognac med plads til en computer. Tasken er i gennemfarvet skind med struktur på overfladen. Indvendigt har den et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme på siden. Tasken lukkes med lynlås. Den lange rem er aftagelig og tasken giver derfor mange muligheder, da den kan bæres i hånden, på underarmen, på skulderen samt som cross over.
  37
  30
  13
 • Computer bag Alligator black
  Computer bag | Alligator black
  4.170,00 DKK
  500 Computer Bag i alligator black, er en eksklusiv lædertaske, med plads til en computer. Indeni er der et stort rum, en sidelomme med lynlås - samt et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med en magnet. Hele tasken er i ruskind, men på det sidste stykke af tasken er den i glat skind. Computer Bag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  37
  28
  14
 • Computer bag anaconda black
  Computer bag | Anaconda black
  4.320,00 DKK
  487 Computer bag i farven anaconda black er i gennemfarvet skind med struktur på overfladen på den øverste del, samt den lange rem, og i glat kernelæder på hanke og nederste del af tasken. Indeni er der et stort rum, en mobillomme, en sidelomme med en ydre lynlåslomme samt et vatteret sleeve til computer (13”), der lukkes med magnet. Tasken lukkes med lynlås. Den lange rem er aftagelig og tasken giver derfor mange muligheder, da den kan bæres i hånden, på underarmen, på skulderen samt som cross over. Klassisk, elegant og smart computertaske.
  38
  31
  17
 • Computer bag black
  Computer bag | Black
  4.320,00 DKK
  487 Computer bag i sort er i gennemfarvet skind med struktur på overfladen på den øverste del, samt den lange rem, og i glat kernelæder på hanke og nederste del af tasken. Indeni er der et stort rum, en mobillomme, en sidelomme med en ydre lynlåslomme samt et vatteret sleeve til computer (13”), der lukkes med magnet. Tasken lukkes med lynlås. Den lange rem er aftagelig og tasken giver derfor mange muligheder, da den kan bæres i hånden, på underarmen, på skulderen samt som cross over. Klassisk, elegant og smart computertaske.
  38
  31
  17
 • Computer bag Cognac
  Computer bag | Cognac
  4.320,00 DKK
  487 Computer bag i farven Cognac er i gennemfarvet skind med struktur på overfladen på den øverste del, samt den lange rem, og i glat kernelæder på hanke og nederste del af tasken. Indeni er der et stort rum, en mobillomme, en sidelomme med en ydre lynlåslomme samt et vatteret sleeve til computer (13”), der lukkes med magnet. Tasken lukkes med lynlås. Den lange rem er aftagelig og tasken giver derfor mange muligheder, da den kan bæres i hånden, på underarmen, på skulderen samt som cross over. Klassisk, elegant og smart computertaske.
  38
  31
  17
 • Computer bag Suede cognac
  Computer bag | Suede cognac
  4.170,00 DKK
  500 Computer Bag i suede cognac, er en eksklusiv lædertaske, med plads til en computer. Indeni er der et stort rum, en sidelomme med lynlås - samt et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med en magnet. Hele tasken er i ruskind, men på det sidste stykke af tasken er den i glat skind. Computer Bag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  37
  28
  14
 • Computer håndtaske sort
  Computer handbag | Black
  3.975,00 DKK
  212 Computer handbag i sort er en elegant og praktisk hverdagstaske i et stramt og enkelt design. Indvendigt har tasken et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme. DECADENTs Computer handbag er lavet i gennemfarvet skind med struktur på overfladen og tasken lukkes med lynlås. Computer handbag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  39
  30
  15,5
 • Computer handbag Cognac
  Computer handbag | Cognac
  3.975,00 DKK
  212 Computer handbag i cognac er en elegant og praktisk hverdagstaske i et stramt og enkelt design. Indvendigt har tasken et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme. DECADENTs Computer handbag er lavet i gennemfarvet skind med struktur på overfladen og tasken lukkes med lynlås. Computer handbag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  39
  30
  15,5
 • Cross body bag with canvas Black
  Cross body bag with canvas | Black
  3.200,00 DKK
  522 Cross body with canvas i black er en ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem i canvas bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum på hver side af tasken –som lukkes med en magnet. Tasken lukkes med en læderstrop og trykknap på bagsiden. Kanvasstroppen er i samme tone som tasken.
  30,5
  27
  9
 • Cross body bag with canvas Navy
  Cross body bag with canvas | Navy
  3.200,00 DKK
  522 Cross body with canvas i navy er en ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem i canvas bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum på hver side af tasken –som lukkes med en magnet. Tasken lukkes med en læderstrop og trykknap på bagsiden. Kanvasstroppen er i samme tone som tasken.
  30,5
  27
  9
 • Cross body bag with canvas Stone
  Cross body bag with canvas | Stone
  3.200,00 DKK
  522 Cross body with canvas i stone er en ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem i canvas bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum på hver side af tasken –som lukkes med en magnet. Tasken lukkes med en læderstrop og trykknap på bagsiden. Kanvasstroppen er i samme tone som tasken.
  30,5
  27
  9
 • Nyhed
  Cross body bag with canvas Suede autumn orange
  Cross body bag with canvas | Suede autumn orange
  3.200,00 DKK
  522 Cross body with canvas i suede autumn orange er en ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderem i canvas bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum på hver side af tasken –som lukkes med en magnet. Tasken lukkes med en læderstrop og trykknap på bagsiden. Kanvasstroppen er i samme tone som tasken.
  30,5
  27
  9
 • Nyhed
  Cross body bag with canvas Suede dark brown
  Cross body bag with canvas | Suede dark brown
  3.200,00 DKK
  522 Cross body with canvas i suede dark brown er en ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderem i canvas bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum på hver side af tasken –som lukkes med en magnet. Tasken lukkes med en læderstrop og trykknap på bagsiden. Kanvasstroppen er i samme tone som tasken.
  30,5
  27
  9
 • Cross body w/ buckle Black
  Cross body w/ buckle | Black
  3.430,00 DKK
  429 Cross body bag i Black er en rigtig cool og anvendelig DECADENT-taske. Den er lavet i glat kernelæder og har en lang, bred og regulerbar cross-over rem. Tasken er helt rå uden foring indeni og har ét stort rum og en lille sidelomme i kernelæder, der lukkes med lynlås. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld.
  33
  30
  13
 • Cross body w/ buckle Cognac
  Cross body w/ buckle | Cognac
  3.430,00 DKK
  429 Cross body bag i Cognac er en rigtig cool og anvendelig DECADENT-taske. Den er lavet i glat kernelæder og har en lang, bred og regulerbar cross-over rem. Tasken er helt rå uden foring indeni og har ét stort rum og en lille sidelomme i kernelæder, der lukkes med lynlås. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld.
  33
  30
  13
 • Cross over hold all with zipper Alligator black
  Cross over hold all with zipper | Alligator black
  2.420,00 DKK
  359 Cross over hold all with zipper pocket i alligator black er en ny og ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum, der også lukkes med lynlås. Tasken er lavet i DECADENTs klassiske, gennemfarvede skind med struk
  33
  25
  9
 • Cross over hold all with zipper Black
  Cross over hold all with zipper | Black
  2.420,00 DKK
  359 Cross over hold all with zipper pocket i sort er en ny og ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum, der også lukkes med lynlås. Tasken er lavet i DECADENTs klassiske, gennemfarvede skind med struktur
  33
  25
  9
 • Cross over hold all with zipper Charcoal
  Cross over hold all with zipper | Charcoal
  2.420,00 DKK
  359 Cross over hold all with zipper pocket i charcoal er en ny og ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum, der også lukkes med lynlås. Tasken er lavet i DECADENTs klassiske, gennemfarvede skind med struktur
  33
  25
  9
 • Cross over hold all with zipper Cognac
  Cross over hold all with zipper | Cognac
  2.420,00 DKK
  359 Cross over hold all with zipper pocket i cognac er en ny og ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum, der også lukkes med lynlås. Tasken er lavet i DECADENTs klassiske, gennemfarvede skind med struktur.
  33
  25
  9
 • Cross over hold all with zipper Navy
  Cross over hold all with zipper | Navy
  2.420,00 DKK
  359 Cross over hold all with zipper pocket i navy er en ny og ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum, der også lukkes med lynlås. Tasken er lavet i DECADENTs klassiske, gennemfarvede skind med struktur
  33
  25
  9
 • Handbag w. suede lining Alligator sand
  Handbag w. suede lining | Alligator sand
  4.000,00 DKK
  535 Handbag w. suede lining i alligator sand er en smart og elegant hverdagstaske. Indvendigt har tasken et stort rum foret med ruskind og en lille, åben sidelomme til ens småting. Taskens hanke har smarte detaljer i form af karabiner, så de kan reguleres i længden. Der er 3 forskellige længder. Tasken lukkes med en magnetlukning. Handbag w. suede lining kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  26
  27,5
  16
 • Handbag w. suede lining Black
  Handbag w. suede lining | Black
  4.000,00 DKK
  535 Handbag w. suede lining i black er en smart og elegant hverdagstaske. Indvendigt har tasken et stort rum foret med ruskind og en lille, åben sidelomme til ens småting. Taskens hanke har smarte detaljer i form af karabiner, så de kan reguleres i længden. Der er 3 forskellige længder. Tasken lukkes med en magnetlukning. Handbag w. suede lining kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  26
  27,5
  16
 • Jacy clutch Alligator black
  Jacy clutch | Alligator black
  1.680,00 DKK
  602 Jacy clutch i alligator black, er perfekt til festlige lejligheder, da den kan rumme de mest nødvendige ting. Indvendigt har clutchen et stort foret rum. På forsiden af clutchen er der ydermere 2 lynlåsrum. Clutchen har en strop, som gør det muligt at bære den om håndleddet. Størrelsen gør også, at den er god at bære under armen, og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  26,5
  18
  1,5
 • Jacy clutch Black
  Jacy clutch | Black
  1.680,00 DKK
  602 Jacy clutch i black, er perfekt til festlige lejligheder, da den kan rumme de mest nødvendige ting. Indvendigt har clutchen et stort foret rum. På forsiden af clutchen er der ydermere 2 lynlåsrum. Clutchen har en strop, som gør det muligt at bære den om håndleddet. Størrelsen gør også, at den er god at bære under armen, og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  26,5
  18
  1,5
 • Nyhed
  Madelyn small bag studs Suede black
  Madelyn small bag studs | Suede black
  3.000,00 DKK
  608-B Madelyn small bag studs i suede black med nitter er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på indersiden og en magnetlukning. Indvendigt har tasken et rum med plads til det mest nødvendige, samt en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et lækkert look. Madelyn small bag studs kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  23
  16
  8
 • Medium satchel bag w/ buckle and chain Black
  Medium satchel bag w/ buckle and chain | Black
  2.570,00 DKK
  445 Medium satchel bag i Black er en fin, lille saddeltaske, der kan bruges til både hverdag og fest. Tasken lukkes med en klap og et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indeni er det et lille siderum, der lukkes med lynlås. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kombination kæde og skind for ekstra komfort og et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller på skulderen.
  16
  25
  4,5
 • Medium satchel bag w/ buckle and chain Suede black
  Medium satchel bag w/ buckle and chain | Suede black
  2.570,00 DKK
  445 Medium satchel bag i Suede black skind med struktur, er en fin, lille saddeltaske, der kan bruges til både hverdag og fest. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på oversiden og et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indeni er det et lille siderum, der lukkes med lynlås. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kombination kæde og skind for ekstra komfort og et lækkert look. Tasken kan enten bæres cross-body eller på skulderen.
  16
  25
  4,5
 • Mini flat cross body anaconda black
  Mini flat cross body | Anaconda black
  1.500,00 DKK
  251 DECADENT Mini flat cross body bag i farven anaconda black er en lille fin gå-ud taske med plads til de vigtigste sager. Den har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en lille, indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås.
  22
  13
  3
 • Mini flat cross body black
  Mini flat cross body | Black
  1.500,00 DKK
  251 DECADENT Mini flat cross body bag i farven sort er en lille fin gå-ud taske med plads til de vigtigste sager. Den har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en lille, indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås.
  22
  13
  3
 • Mini flat cross body Bone
  Mini flat cross body | Bone
  1.500,00 DKK
  251 DECADENT Mini flat cross body bag i farven bone er en lille fin gå-ud-taske med plads til de vigtigste sager. Den har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en lille, indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås.
  22
  13
  3
 • Mini flat cross body Charcoal
  Mini flat cross body | Charcoal
  1.500,00 DKK
  251 DECADENT Mini flat cross body bag i farven charcoal er en lille fin gå-ud taske med plads til de vigtigste sager. Den har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en lille, indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås.
  22
  13
  3
 • Mini flat cross body cognac
  Mini flat cross body | Cognac
  1.500,00 DKK
  251 DECADENT Mini flat cross body bag i farven cognac er en lille fin gå-ud taske med plads til de vigtigste sager. Den har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en lille, indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås.
  22
  13
  3
 • Mini flat cross body Navy
  Mini flat cross body | Navy
  1.500,00 DKK
  251 DECADENT Mini flat cross body bag i farven navy er en lille fin gå-ud taske med plads til de vigtigste sager. Den har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en lille, indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås.
  22
  13
  3
 • Mini flat cross body Red
  Mini flat cross body | Red
  1.500,00 DKK
  251 DECADENT Mini flat cross body bag i farven red er en lille fin gå-ud taske med plads til de vigtigste sager. Den har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en lille, indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås.
  22
  13
  3
 • Mini flat cross body Soft pink
  Mini flat cross body | Soft pink
  1.500,00 DKK
  251 DECADENT Mini flat cross body bag i farven soft pink er en lille fin gå-ud taske med plads til de vigtigste sager. Den har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en lille, indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås.
  22
  13
  3
 • Mini flat cross body Stone
  Mini flat cross body | Stone
  1.500,00 DKK
  251 DECADENT Mini flat cross body bag i farven stone er en lille fin gå-ud-taske med plads til de vigtigste sager. Den har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en lille, indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås.
  22
  13
  3
 • Mini shopper Black
  Mini shopper | Black
  1.900,00 DKK
  360 Mini Shopper i farven Sort i skind med struktur. Denne stilrene taske har en god størrelse, og med den justerbare og aftagelige strop bliver Mini Shopperen ideel til hverdagsbrug såvel som til fest- og aftenbrug. Den korte strop gør det også muligt at bruge tasken på skulderen, og da stroppen er aftagelig, kan tasken også bruges som clutch. Sammenlignet med Baby Shopperen er denne en smule større og der er således god plads til nøgler, pung, mobil samt det mest nødvendige. Indvendigt har den en lynlåslomme.
  25
  15
  6
 • Mini shopper Cognac
  Mini shopper | Cognac
  1.900,00 DKK
  360 Mini Shopper i farven Cognac i skind med struktur. Denne stilrene taske har en god størrelse, og med den justerbare og aftagelige strop bliver Mini Shopperen ideel til hverdagsbrug såvel som til fest- og aftenbrug. Den korte strop gør det også muligt at bruge tasken på skulderen, og da stroppen er aftagelig, kan tasken også bruges som clutch. Sammenlignet med Baby Shopperen er denne en smule større og der er således god plads til nøgler, pung, mobil samt det mest nødvendige. Indvendigt har den en lynlåslomme.
  25
  15
  6
 • New handbag Alligator black
  New handbag | Alligator black
  3.720,00 DKK
  513 New Handbag i farven alligator black er lavet i det klassiske DECADENT-læder med struktur. Tasken kan bæres i hånden eller på underarmen i de to hanke eller som crossover med den lange, aftagelige rem. Indeni er den inddelt i to rum - adskilt af et lynlåsrum, der er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Der er endvidere endnu en lille lynlåslomme, en mobillomme og en lille sidelomme. Tasken lukkes med en magnet. Dette er tasken, der både er praktisk og chic, og som blot vil blive smukkere med årene.
  36
  27,5
  14
 • New handbag black
  New handbag | Black
  3.720,00 DKK
  513 New Handbag i sort er lavet i det klassiske DECADENT-læder med struktur. Tasken kan bæres i hånden eller på underarmen i de to hanke eller som crossover med den lange, aftagelige rem. Indeni er den inddelt i to rum - adskilt af et lynlåsrum, der er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Der er endvidere endnu en lille lynlåslomme, en mobillomme og en lille sidelomme. Tasken lukkes med en magnet. Dette er tasken, der både er praktisk og chic, og som blot vil blive smukkere med årene.
  36
  27,5
  14
 • New handbag with pocket Alligator charcoal
  New handbag with pocket | Alligator charcoal
  4.400,00 DKK
  419 New handbag with pocket i farven alligator charcoal, er en redesignet klassiker med en ny frontlomme. Tasken kan bæres i hånden eller på underarmen i de to hanke eller som crossover med den lange, aftagelige rem. Indeni er den inddelt i to rum - adskilt af yderligere et lynlåsrum, der er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Der er endvidere en lille lynlåslomme, en mobillomme og en lille sidelomme. Tasken lukkes med en magnet. Dette er tasken, der både er praktisk og chic, og som blot vil blive smukkere med årene
  36
  27,5
  14
 • New handbag with pocket Black
  New handbag with pocket | Black
  4.400,00 DKK
  419 New handbag with pocket i farven black, er en redesignet klassiker med en ny frontlomme. Tasken kan bæres i hånden eller på underarmen i de to hanke eller som crossover med den lange, aftagelige rem. Indeni er den inddelt i to rum - adskilt af yderligere et lynlåsrum, der er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Der er endvidere en lille lynlåslomme, en mobillomme og en lille sidelomme. Tasken lukkes med en magnet. Dette er tasken, der både er praktisk og chic, og som blot vil blive smukkere med årene
  36
  27,5
  14
 • One handle handbag Beige/Red
  One handle handbag Beige/ | Red
  3.690,00 DKK
  497 One handle handbag i beige med red kontrast er en ny, sporty favorit i DECADENT-familien. Indvendigt har tasken et stort foret rum og en lille lomme med lynlås. Tasken har nogle fine detaljer såsom et kort håndtag, en forskudt lynlås og en to-farvet aftagelig skulderrem, som giver et sporty udtryk, samt gør det muligt at bære tasken som cross-over. Brug tasken til hverdag, eller når du er på farten.
  30
  23
  16
 • One handle handbag Black/Cream
  One handle handbag Black/ | Cream
  3.690,00 DKK
  497 One handle handbag i black med cream kontrast er en ny, sporty favorit i DECADENT-familien. Indvendigt har tasken et stort foret rum og en lille lomme med lynlås. Tasken har nogle fine detaljer såsom et kort håndtag, en forskudt lynlås og en to-farvet aftagelig skulderrem, som giver et sporty udtryk, samt gør det muligt at bære tasken som cross-over. Brug tasken til hverdag, eller når du er på farten.
  30
  23
  16
 • One handle handbag Red/Cognac
  One handle handbag Red/ | Cognac
  3.690,00 DKK
  497 One handle handbag i red med cognac kontrast er en ny, sporty favorit i DECADENT-familien. Indvendigt har tasken et stort foret rum og en lille lomme med lynlås. Tasken har nogle fine detaljer såsom et kort håndtag, en forskudt lynlås og en to-farvet aftagelig skulderrem, som giver et sporty udtryk, samt gør det muligt at bære tasken som cross-over. Brug tasken til hverdag, eller når du er på farten.
  30
  23
  16
 • Plain tote Army
  Plain tote | Army
  2.980,00 DKK
  369 Plain tote i Army er et net, der er lavet i gennemfarvet skind med en naturlig, glat struktur. Nettet fremstår helt rå og uden foring indeni. Indvendig er der en lille skindlomme. Tasken her er en nyfortolkning af vores ikoniske 104-A Working bag. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner. Denne taske er en del af en speciel jubilæumskollektion, som er designet i forbindelse med DECADENTs 10-års jubilæum.
  33
  36
  12
 • Plain tote Black
  Plain tote | Black
  2.980,00 DKK
  369 Plain tote i sort er et net, der er lavet i gennemfarvet skind med en naturlig, glat struktur. Nettet fremstår helt rå og uden foring indeni. Indvendig er der en lille skindlomme. Tasken her er en nyfortolkning af vores ikoniske 104-A Working bag. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner. Denne taske er en del af en speciel jubilæumskollektion, som er designet i forbindelse med DECADENTs 10-års jubilæum.
  33
  36
  12
 • Plain tote Cognac
  Plain tote | Cognac
  2.980,00 DKK
  369 Plain tote i cognac er et net, der er lavet i gennemfarvet skind med en naturlig, glat struktur. Nettet fremstår helt rå og uden foring indeni. Indvendig er der en lille skindlomme. Tasken her er en nyfortolkning af vores ikoniske 104-A Working bag. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner. Denne taske er en del af en speciel jubilæumskollektion, som er designet i forbindelse med DECADENTs 10-års jubilæum.
  33
  36
  12
 • Plain tote Navy
  Plain tote | Navy
  2.980,00 DKK
  369 Plain tote i navy er et net, der er lavet i gennemfarvet skind med en naturlig, glat struktur. Nettet fremstår helt rå og uden foring indeni. Indvendig er der en lille skindlomme. Tasken her er en nyfortolkning af vores ikoniske 104-A Working bag. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner. Denne taske er en del af en speciel jubilæumskollektion, som er designet i forbindelse med DECADENTs 10-års jubilæum.
  33
  36
  12
 • Round Cross Body Bag Army
  Round Cross Body Bag | Army
  2.120,00 DKK
  374 Round cross body bag i farven army, er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  20
  15
  7
 • Nyhed
  Round Cross Body Bag Autumn orange
  Round Cross Body Bag | Autumn orange
  2.120,00 DKK
  374 Round cross body taske i farven autumn orange, er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  20
  15
  7
 • Round Cross Body Bag Beige
  Round Cross Body Bag | Beige
  2.120,00 DKK
  374 Round cross body bag i farven beige, er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  20
  15
  7
 • Round Cross Body Bag Black
  Round Cross Body Bag | Black
  2.120,00 DKK
  374 Round cross body bag i sort, er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  20
  15
  7
 • Round Cross Body Bag Cognac
  Round Cross Body Bag | Cognac
  2.120,00 DKK
  374 Round cross body bag i farven cognac, er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  20
  15
  7
 • Round Cross Body Bag Navy
  Round Cross Body Bag | Navy
  2.120,00 DKK
  374 Round cross body bag i farven navy, er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  20
  15
  7
 • Round Cross Body Bag Red
  Round Cross Body Bag | Red
  2.120,00 DKK
  374 Round cross body bag i farven red, er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  20
  15
  7
 • Round Cross Body Bag Soft pink
  Round Cross Body Bag | Soft pink
  2.120,00 DKK
  374 Round cross body bag i farven soft pink, er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  20
  15
  7
 • Round Cross Body Bag Vibrant yellow
  Round Cross Body Bag | Vibrant yellow
  2.120,00 DKK
  374 Round cross body bag i farven vibrant yellow, er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  20
  15
  7
 • Small bucket bag w/buckle Alligator black
  Small bucket bag w/buckle | Alligator black
  2.350,00 DKK
  401 Small bucket bag i Alligator black er en lille, men rummelig taske med fine detaljer. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indvendig er tasken fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden har tasken en lille lomme uden lukning. Denne DECADENT-taske har en lang, regulerbar og aftagelig rem, der giver mange anvendelsesmuligheder. Denne lille taske kan både bruges til hverdag og fest.
  18
  21
  11
 • Small bucket bag w/buckle Alligator sand
  Small bucket bag w/buckle | Alligator sand
  2.350,00 DKK
  401 Small bucket bag i alligator sand er en lille, men rummelig taske med fine detaljer. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indvendig er tasken fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden har tasken en lille lomme uden lukning. Denne DECADAENT-taske har en lang, regulerbar og aftagelig rem, der giver mange anvendelsesmuligheder. Denne lille taske kan både bruges til hverdag og fest.
  18
  21
  11
 • Small bucket bag w/buckle Army
  Small bucket bag w/buckle | Army
  2.350,00 DKK
  401 Small bucket bag i Army er en lille, men rummelig taske med fine detaljer. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indvendig er tasken fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden har tasken en lille lomme uden lukning. Denne DECADAENT-taske har en lang, regulerbar og aftagelig rem, der giver mange anvendelsesmuligheder. Denne lille taske kan både bruges til hverdag og fest.
  18
  21
  11
 • Small bucket bag w/buckle Black
  Small bucket bag w/buckle | Black
  2.350,00 DKK
  401 Small bucket bag i Black en lille, men rummelig taske med fine detaljer. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indvendig er tasken fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden har tasken en lille lomme uden lukning. Denne DECADENT-taske har en lang, regulerbar og aftagelig rem, der giver mange anvendelsesmuligheder. Denne lille taske kan både bruges til hverdag og fest.
  18
  21
  11
 • Small bucket bag w/buckle Cognac
  Small bucket bag w/buckle | Cognac
  2.350,00 DKK
  401 Small bucket bag i Cognac er en lille, men rummelig taske med fine detaljer. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indvendig er tasken fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden har tasken en lille lomme uden lukning. Denne DECADENT-taske har en lang, regulerbar og aftagelig rem, der giver mange anvendelsesmuligheder. Denne lille taske kan både bruges til hverdag og fest.
  18
  21
  11
 • Small bucket bag w/buckle Navy
  Small bucket bag w/buckle | Navy
  2.350,00 DKK
  401 Small bucket bag i Navy er en lille, men rummelig taske med fine detaljer. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indvendig er tasken fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden har tasken en lille lomme uden lukning. Denne DECADENT-taske har en lang, regulerbar og aftagelig rem, der giver mange anvendelsesmuligheder. Denne lille taske kan både bruges til hverdag og fest.
  18
  21
  11
 • Small bucket bag w/buckle Soft pink
  Small bucket bag w/buckle | Soft pink
  2.350,00 DKK
  401 Small bucket bag i soft pink er en lille, men rummelig taske med fine detaljer. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indvendig er tasken fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden har tasken en lille lomme uden lukning. Denne DECADAENT-taske har en lang, regulerbar og aftagelig rem, der giver mange anvendelsesmuligheder. Denne lille taske kan både bruges til hverdag og fest.
  18
  21
  11
 • Small clutch w. detachable strap Black
  Small clutch w. detachable strap | Black
  1.380,00 DKK
  511 Small clutch w. detachable strap i black er perfekt til festlige lejligheder, da den kan rumme de mest nødvendige ting. Indvendigt har clutchen et stort foret rum. Clutchen har en aftagelig strop, som gør det muligt både at bære den om håndleddet, i hånden eller under armen. På siderne har clutchen flotte, malede kanter.
  26
  16,5
  6,5
 • Small clutch w. detachable strap
  Small clutch w. detachable strap | Suede sand
  1.380,00 DKK
  511 Small clutch w. detachable strap i suede sand er perfekt til festlige lejligheder, da den kan rumme de mest nødvendige ting. Indvendigt har clutchen et stort foret rum. Clutchen har en aftagelig strop, som gør det muligt både at bære den om håndleddet, i hånden eller under armen. På siderne har clutchen flotte, malede kanter.
  26
  16,5
  6,5
 • Small clutch w. double chain Black
  Small clutch w. double chain | Black
  2.800,00 DKK
  547 Small clutch w. double chain i black er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på indersiden og en magnetlukning. Indvendigt har tasken et rum med plads til det mest nødvendige, samt en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et lækkert look. Small clutch w. double chain kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  23
  16
  8
 • Small clutch w. double chain Cream
  Small clutch w. double chain | Cream
  2.800,00 DKK
  547 Small clutch w. double chain i cream er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på indersiden og en magnetlukning. Indvendigt har tasken et rum med plads til det mest nødvendige, samt en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et lækkert look. Small clutch w. double chain kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  23
  16
  8
 • Small clutch w. double chain Dove blue
  Small clutch w. double chain | Dove blue
  2.800,00 DKK
  547 Small clutch w. double chain i dove blue er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på indersiden og en magnetlukning. Indvendigt har tasken et rum med plads til det mest nødvendige, samt en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et lækkert look. Small clutch w. double chain kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  23
  16
  8
 • Nyhed
  Small clutch w. double chain Lilac
  Small clutch w. double chain | Lilac
  2.800,00 DKK
  547 Small clutch w. double chain i lilac er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på indersiden og en magnetlukning. Indvendigt har tasken et rum med plads til det mest nødvendige, samt en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et lækkert look. Small clutch w. double chain kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  23
  16
  8
 • Small clutch w. double chain Red
  Small clutch w. double chain | Red
  2.800,00 DKK
  547 Small clutch w. double chain i red er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på indersiden og en magnetlukning. Indvendigt har tasken et rum med plads til det mest nødvendige, samt en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et lækkert look. Small clutch w. double chain kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  23
  16
  8
 • Nyhed
  Small clutch w. double chain Suede army
  Small clutch w. double chain | Suede army
  2.800,00 DKK
  547 Small clutch w. double chain i suede army er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på indersiden og en magnetlukning. Indvendigt har tasken et rum med plads til det mest nødvendige, samt en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et lækkert look. Small clutch w. double chain kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  23
  16
  8
 • Nyhed
  Small clutch w. double chain Navy
  Small clutch w. double chain Suede | Navy
  2.800,00 DKK
  547 Small clutch w. double chain i suede navy er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på indersiden og en magnetlukning. Indvendigt har tasken et rum med plads til det mest nødvendige, samt en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et lækkert look. Small clutch w. double chain kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  23
  16
  8
 • Small clutch w. double chain Suede sand
  Small clutch w. double chain | Suede sand
  2.800,00 DKK
  547 Small clutch w. double chain i suede sand er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på indersiden og en magnetlukning. Indvendigt har tasken et rum med plads til det mest nødvendige, samt en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et lækkert look. Small clutch w. double chain kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  23
  16
  8
 • Small clutch w/ buckle Black
  Small clutch w/ buckle | Black
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i Black er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Small clutch w/ buckle Dove blue
  Small clutch w/ buckle | Dove blue
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i dove blue er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Nyhed
  Small clutch w/ buckle Lilac
  Small clutch w/ buckle | Lilac
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i Lilac er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Small clutch w/ buckle Soft pink
  Small clutch w/ buckle | Soft pink
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i Soft pink er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Small clutch w/ buckle Suede army
  Small clutch w/ buckle | Suede army
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i suede army er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Nyhed
  Small clutch w/ buckle Suede autumn orange
  Small clutch w/ buckle | Suede autumn orange
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i suede autumn orange er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Small clutch w/ buckle Suede black
  Small clutch w/ buckle | Suede black
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i Suede black er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Small clutch w/ buckle Suede camouflage
  Small clutch w/ buckle | Suede camouflage
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i suede camouflage er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Small clutch w/ buckle Suede cognac
  Small clutch w/ buckle | Suede cognac
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i suede cognac er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Small clutch w/ buckle Suede navy
  Small clutch w/ buckle | Suede navy
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i suede navy er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Small clutch w/ buckle Suede sand
  Small clutch w/ buckle | Suede sand
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i suede sand er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Nyhed
  Small clutch w/ buckle Suede wine
  Small clutch w/ buckle | Suede wine
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i suede wine er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Small clutch w/ buckle Vibrant yellow
  Small clutch w/ buckle | Vibrant yellow
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i vibrant yellow er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Small flat cross body Alligator black
  Small flat cross body | Alligator black
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i alligator black er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body anaconda black
  Small flat cross body | Anaconda black
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven anaconda black er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body Beige
  Small flat cross body | Beige
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven beige er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body black
  Small flat cross body | Black
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i sort er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body
  Small flat cross body | Bone
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven bone er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body cognac
  Small flat cross body | Cognac
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven cognac er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body navy
  Small flat cross body | Navy
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven navy er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body Soft pink
  Small flat cross body | Soft pink
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven Soft pink er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body Suede army
  Small flat cross body | Suede army
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven suede army er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body Suede cognac
  Small flat cross body | Suede cognac
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven suede cognac er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body Suede navy
  Small flat cross body | Suede navy
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven suede navy er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body Suede sand
  Small flat cross body | Suede sand
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven suede sand er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small flat cross body Vibrant yellow
  Small flat cross body | Vibrant yellow
  1.700,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven vibrant yellow er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Small hold all bag black
  Small hold all bag | Black
  3.830,00 DKK
  536s Small hold all er den perfekte hverdagstaske i en god størrelse og i et blødt, klassisk design. Small hold all i farven sort er lavet i blødt, gennemfarvet kalveskind med struktur. Denne DECADENT-taske er fuldt foret og har to små indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Der medfølger desuden en lang cross over-rem. Small hold all er en klassisk taske, som vil følge dig i mange år.
  37
  27
  15
 • Small hold all bag cognac
  Small hold all bag | Cognac
  3.830,00 DKK
  536s Small hold all er den perfekte hverdagstaske i en god størrelse og i et blødt, klassisk design. Small hold all i farven cognac er lavet i blødt, gennemfarvet kalveskind med struktur. Denne DECADENT-taske er fuldt foret og har to små indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Der medfølger desuden en lang cross over-rem. Small hold all er en klassisk taske, som vil følge dig i mange år.
  37
  27
  15
 • Small satchel bag Black
  Small satchel bag | Black
  2.570,00 DKK
  495 Small satchel bag i black er en smart taske, der er perfekt til hverdagsbrug. Den er lavet i gennemfarvet kernelæder med en naturlig, glat struktur, og har en justerbar cros-over skulderstrop. Indvendigt er der et stort rum, og en lille lynlåslomme. Tasken lukkes med en lædersnip.
  23,5
  20
  6,5
 • Small satchel bag Cognac
  Small satchel bag | Cognac
  2.570,00 DKK
  495 Small satchel bag i cognac er en smart taske, der er perfekt til hverdagsbrug. Den er lavet i gennemfarvet kernelæder med en naturlig, glat struktur, og har en justerbar cros-over skulderstrop. Indvendigt er der et stort rum, og en lille lynlåslomme. Tasken lukkes med en lædersnip.
  23,5
  20
  6,5
 • Small shopper Alligator charcoal
  Small shopper | Alligator charcoal
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet Alligator charcoal skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.
  35
  24
  15
 • Small shopper anaconda black
  Small shopper | Anaconda black
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet sort anaconda skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.

  Se alle Small Shoppere her.

  35
  24
  15
 • Small shopper Army
  Small shopper | Army
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet army skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.
  35
  24
  15
 • Small shopper Beige
  Small shopper | Beige
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet beige skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.
  35
  24
  15
 • Small shopper black
  Small shopper | Black
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet sort skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.

  Se alle Small Shoppere her.

  35
  24
  15
 • Small shopper bone
  Small shopper | Bone
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet bone skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.

  Se alle Small Shoppere her.

  35
  24
  15
 • Small shopper charcoal
  Small shopper | Charcoal
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet charcoal skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.

  Se alle Small Shoppere her.

  35
  24
  15
 • Small shopper cognac
  Small shopper | Cognac
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet cognac skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.

  Se alle Small Shoppere her.

  35
  24
  15
 • Small shopper navy
  Small shopper | Navy
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet navy skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.

  Se alle Small Shoppere her.

  35
  24
  15
 • Small shopper Red
  Small shopper | Red
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet red skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.
  35
  24
  15
 • Small shopper stone
  Small shopper | Stone
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet Stone skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.

  Se alle Small Shoppere her.

  35
  24
  15
 • Small shopper wine
  Small shopper | Wine
  3.200,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet wine skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.

  Se alle Small Shoppere her.

  35
  24
  15
 • Small shoulder bag Black
  Small shoulder bag | Black
  2.800,00 DKK
  407 Small shoulder bag i black, er en god og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
  23
  29
  15
 • Small shoulder bag Cognac
  Small shoulder bag | Cognac
  2.800,00 DKK
  407 Small shoulder bag i cognac, er en god og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
  23
  29
  15
 • Nyhed
  Small shoulder bag Suede army
  Small shoulder bag | Suede army
  2.800,00 DKK
  407 Small shoulder bag i suede army, er en god og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
  23
  29
  15
 • Small shoulder bag Suede cognac
  Small shoulder bag | Suede cognac
  2.800,00 DKK
  407 Small shoulder bag i suede cognac, er en god og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
  23
  29
  15
 • Small shoulder bag Suede navy
  Small shoulder bag | Suede navy
  2.800,00 DKK
  407 Small shoulder bag i suede navy, er en god og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
  23
  29
  15
 • Soft shoulder bag Alligator black
  Soft shoulder bag | Alligator black
  3.540,00 DKK
  514 Shoulder bag i farven alligator black. Denne skuldertaske er lavet i det klassiske DECADENT-læder med struktur på overfladen. Indeni er der et stort rum, en mobillomme samt en sidelomme med lynlås på ydersiden. Tasken lukkes med en praktisk lynlås og har både en kort skulderrem og en lang, aftagelig rem, som gør det muligt at bære tasken både som cross-over, på skulderen, på underarmen eller i hånden. Dette er en taske, der er perfekt og velegnet til hverdagsbrug.
  36
  30
  12
 • Soft shoulder bag Beige
  Soft shoulder bag | Beige
  3.540,00 DKK
  514 Shoulder bag i farven beige. Denne skuldertaske er lavet i det klassiske DECADENT-læder med struktur på overfladen. Indeni er der et stort rum, en mobillomme samt en sidelomme med lynlås på ydersiden. Tasken lukkes med en praktisk lynlås og har både en kort skulderrem og en lang, aftagelig rem, som gør det muligt at bære tasken både som cross-over, på skulderen, på underarmen eller i hånden. Dette er en taske, der er perfekt og velegnet til hverdagsbrug.
  36
  30
  12
 • Soft shoulder bag Black
  Soft shoulder bag | Black
  3.540,00 DKK
  514 Shoulder bag i sort. Denne skuldertaske er lavet i det klassiske DECADENT-læder med struktur på overfladen. Indeni er der et stort rum, en mobillomme samt en sidelomme med lynlås på ydersiden. Tasken lukkes med en praktisk lynlås og har både en kort skulderrem og en lang, aftagelig rem, som gør det muligt at bære tasken både som cross-over, på skulderen, på underarmen eller i hånden. Dette er en taske, der er perfekt og velegnet til hverdagsbrug.
  36
  30
  12
 • Soft shoulder bag Bone
  Soft shoulder bag | Bone
  3.540,00 DKK
  514 Shoulder bag i farven bone. Denne skuldertaske er lavet i det klassiske DECADENT-læder med struktur på overfladen. Indeni er der et stort rum, en mobillomme samt en sidelomme med lynlås på ydersiden. Tasken lukkes med en praktisk lynlås og har både en kort skulderrem og en lang, aftagelig rem, som gør det muligt at bære tasken både som cross-over, på skulderen, på underarmen eller i hånden. Dette er en taske, der er perfekt og velegnet til hverdagsbrug.
  36
  30
  12
 • Soft shoulder bag Cognac
  Soft shoulder bag | Cognac
  3.540,00 DKK
  514 Shoulder bag i cognac. Denne skuldertaske er lavet i det klassiske DECADENT-læder med struktur på overfladen. Indeni er der et stort rum, en mobillomme samt en sidelomme med lynlås på ydersiden. Tasken lukkes med en praktisk lynlås og har både en kort skulderrem og en lang, aftagelig rem, som gør det muligt at bære tasken både som cross-over, på skulderen, på underarmen eller i hånden. Dette er en taske, der er perfekt og velegnet til hverdagsbrug.
  36
  30
  12
 • Soft shoulder bag Navy
  Soft shoulder bag | Navy
  3.540,00 DKK
  514 Shoulder bag i farven navy. Denne skuldertaske er lavet i det klassiske DECADENT-læder med struktur på overfladen. Indeni er der et stort rum, en mobillomme samt en sidelomme med lynlås på ydersiden. Tasken lukkes med en praktisk lynlås og har både en kort skulderrem og en lang, aftagelig rem, som gør det muligt at bære tasken både som cross-over, på skulderen, på underarmen eller i hånden. Dette er en taske, der er perfekt og velegnet til hverdagsbrug.
  36
  30
  12
 • Tiny open cross body Anaconda black
  Tiny open cross body | Anaconda black
  1.300,00 DKK
  379 Tiny open cross body i anacondaskind er den perfekte minitaske til festlige lejligheder. Tasken er åben for oven med en magnetisk lukkestrop. Indeni har den to rum på hver side af et midterrum, der lukkes med lynlås. Den har en kombineret kæde- og skindrem, der gør den nem at bære cross-over eller bare over skulderen.
  18,5
  11
  4-5
 • Tiny open cross body Black
  Tiny open cross body | Black
  1.300,00 DKK
  379 Tiny open cross body i sort, glat skind er den perfekte minitaske til festlige lejligheder. Tasken er åben for oven med en magnetisk lukkestrop. Indeni har den to rum på hver side af et midterrum, der lukkes med lynlås. Den har en kombineret kæde- og skindrem, der gør den nem at bære cross-over eller bare over skulderen.
  18,5
  11
  4-5
 • Nyhed
  Tiny open cross body Suede army
  Tiny open cross body | Suede army
  1.300,00 DKK
  379 Tiny open cross body i suede army, er den perfekte minitaske til festlige lejligheder. Tasken er åben for oven med en magnetisk lukkestrop. Indeni har den to rum på hver side af et midterrum, der lukkes med lynlås. Den har en kombineret kæde- og skindrem, der gør den nem at bære cross-over eller bare over skulderen.
  18,5
  11
  4-5
 • Tiny open cross body Suede cognac
  Tiny open cross body | Suede cognac
  1.300,00 DKK
  379 Tiny open cross body i Suede cognac, glat skind er den perfekte minitaske til festlige lejligheder. Tasken er åben for oven med en magnetisk lukkestrop. Indeni har den to rum på hver side af et midterrum, der lukkes med lynlås. Den har en kombineret kæde- og skindrem, der gør den nem at bære cross-over eller bare over skulderen.
  18,5
  11
  4-5
 • Tiny open cross body Suede sand
  Tiny open cross body | Suede sand
  1.300,00 DKK
  379 Tiny open cross body i suede sand, glat skind er den perfekte minitaske til festlige lejligheder. Tasken er åben for oven med en magnetisk lukkestrop. Indeni har den to rum på hver side af et midterrum, der lukkes med lynlås. Den har en kombineret kæde- og skindrem, der gør den nem at bære cross-over eller bare over skulderen.
  18,5
  11
  4-5
 • Nyhed
  Tiny round satchel bag w/buckle Autumn orange/black
  Tiny round satchel bag w/buckle | Autumn orange/black
  2.350,00 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i autumn orange med klap i black med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Tiny round satchel bag w/buckle Black
  Tiny round satchel bag w/buckle | Black
  2.350,00 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i sort skind med struktur. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Nyhed
  Tiny round satchel bag w/buckle Black/army
  Tiny round satchel bag w/buckle | Black/army
  2.350,00 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i black med klap i army med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Tiny round satchel bag w/buckle Bone/Cognac
  Tiny round satchel bag w/buckle Bone/ | Cognac
  2.350,00 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i Bone med klap i Cognac med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Nyhed
  Tiny round satchel bag w/buckle Frosty green/black
  Tiny round satchel bag w/buckle | Frosty green/black
  2.350,00 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i Frosty green med klap i black med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Nyhed
  Tiny round satchel bag w/buckle Lilac
  Tiny round satchel bag w/buckle | Lilac
  2.350,00 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i lilac med klap i lilac med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Tiny round satchel bag w/buckle Navy/Black
  Tiny round satchel bag w/buckle Navy/ | Black
  2.350,00 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i navy med klap i black med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Tiny round satchel bag w/buckle Red
  Tiny round satchel bag w/buckle | Red
  2.350,00 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i red med klap i Red med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Tiny round satchel bag w/buckle Soft pink
  Tiny round satchel bag w/buckle | Soft pink
  2.350,00 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i soft pink med klap i soft pink. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Tiny round satchel bag w/buckle Suede black
  Tiny round satchel bag w/buckle | Suede black
  2.350,00 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i suede black med klap i glat, sort skind med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Two tone baby hold all Black/Cream
  Two tone baby hold all Black/ | Cream
  2.200,00 DKK
  498 Two tone baby hold all i black med cream kontrast er lavet i gennemfarvet læder med struktur. Tasken har en kontrastfarvet læderstribe rundt på kanten. Den har et stort foret rum og en lille lomme med lynlås, og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne taske har en to-farvet aftagelig cross-over rem, der giver tasken et sporty look. Den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Two tone baby hold all Cream/Black
  Two tone baby hold all Cream/ | Black
  2.200,00 DKK
  498 Two tone baby hold all i cream med black kontrast er lavet i gennemfarvet læder med struktur. Tasken har en kontrastfarvet læderstribe rundt på kanten. Den har et stort foret rum og en lille lomme med lynlås, og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne taske har en to-farvet aftagelig cross-over rem, der giver tasken et sporty look. Den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Weekend bag Alligator black
  Weekend bag | Alligator black
  4.800,00 DKK
  358 Weekend bag i alligator black kan rumme alt du behøver til en forlænget weekend, træning eller bare de dage, hvor du skal have lidt ekstra med dig. Weekend bag har et stort og fuldt foret rum. I det store rum er der en sidelomme, en lille lomme med lynlås og et lille rum til mobilen. Der er påsat nitter i bunden, for at beskytte denne mod slid og snavs. Tasken kan enten bæres i hånden eller på underarmen med de korte håndtag eller over skulderen med den aftagelige skulderem. Weekendtasken er lavet i gennemfarvet skind med ministruktur.
  50
  34
  23
 • Weekend bag Alligator charcoal
  Weekend bag | Alligator charcoal
  4.800,00 DKK
  358 Weekend bag i Alligator charcoal kan rumme alt du behøver til en forlænget weekend, træning eller bare de dage, hvor du skal have lidt ekstra med dig. Weekend bag har et stort og fuldt foret rum. I det store rum er der en sidelomme, en lille lomme med lynlås og et lille rum til mobilen. Der er påsat nitter i bunden, for at beskytte denne mod slid og snavs. Tasken kan enten bæres i hånden eller på underarmen med de korte håndtag eller over skulderen med den aftagelige skulderem. Weekendtasken er lavet i gennemfarvet skind med ministruktur.
  50
  34
  23
 • Weekend bag Black
  Weekend bag | Black
  4.800,00 DKK
  358 Weekend bag i sort kan rumme alt du behøver til en forlænget weekend, træning eller bare de dage, hvor du skal have lidt ekstra med dig. Weekend bag har et stort og fuldt foret rum. I det store rum er der en sidelomme, en lille lomme med lynlås og et lille rum til mobilen. Der er påsat nitter i bunden, for at beskytte denne mod slid og snavs. Tasken kan enten bæres i hånden eller på underarmen med de korte håndtag eller over skulderen med den aftagelige skulderem. Weekendtasken er lavet i gennemfarvet skind med ministruktur.
  50
  34
  23
 • Weekend bag Navy
  Weekend bag | Navy
  4.800,00 DKK
  358 Weekend bag i navy kan rumme alt du behøver til en forlænget weekend, træning eller bare de dage, hvor du skal have lidt ekstra med dig. Weekend bag har et stort og fuldt foret rum. I det store rum er der en sidelomme, en lille lomme med lynlås og et lille rum til mobilen. Der er påsat nitter i bunden, for at beskytte denne mod slid og snavs. Tasken kan enten bæres i hånden eller på underarmen med de korte håndtag eller over skulderen med den aftagelige skulderem. Weekendtasken er lavet i gennemfarvet skind med ministruktur.
  50
  34
  23
 • Working bag black
  Working bag | Black
  4.170,00 DKK
  263 Working bag i sort er en elegant og praktisk hverdagstaske, hvor du samtidig får en udtagelig clutch i farven bone. Working bag kan indeholde dine vigtigste arbejdssager samt en 13” computer. Tasken er lavet i gennemfarvet skind med struktur på overfladen og lukkes med lynlås foroven. Foran har tasken en lomme i skind med anaconda-prægning, der indeholder clutchen. Denne DECADENT taske kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  36
  28
  15,5
 • Working bag black
  Working bag | Black
  3.300,00 DKK
  104-A Working Bag i sort er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring og indvendige lommer. Tasken er lavet i det lækreste kernelæder med en naturlig, glat struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11
 • Working bag black
  Working bag | Black
  2.900,00 DKK
  104-B Working Bag i sort er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring eller lommer inde i tasken. Tasken er lavet i blødt læder med struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11
 • Working bag cognac
  Working bag | Cognac
  3.300,00 DKK
  104-A Working Bag i cognac er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring og indvendige lommer. Tasken er lavet i det lækreste kernelæder med en naturlig, glat struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11
 • Working bag cognac
  Working bag | Cognac
  2.900,00 DKK
  104-B Working Bag i cognac er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring eller lommer inde i tasken. Tasken er lavet i blødt læder med struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11
 • Working bag Navy
  Working bag | Navy
  3.300,00 DKK
  104-A Working Bag i navy er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring og indvendige lommer. Tasken er lavet i det lækreste kernelæder med en naturlig, glat struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11
 • Working bag two pocket black
  Working bag two pocket | Black
  2.900,00 DKK
  120-B Working Bag i sort med to frontlommer er en ikonisk DECADENT-taske. Den er lavet i blødt skind med struktur og har ingen foring eller lommer indeni. Dette giver tasken det originale og rå udtryk. Working Bag lukkes med lynlås. Hankene giver mulighed for, at tasken bæres på skulderen, i hånden samt hængene på underarmen. Denne DECADENT-taske er perfekt til hverdagsbrug.
  36
  30
  11
 • Working bag two pocket black
  Working bag two pocket | Black
  3.300,00 DKK
  120-A Working Bag i sort med to frontlommer er en ikonisk DECADENT-taske. Den er lavet i kraftigt kernelæder og har ingen foring eller lommer indeni. Dette giver tasken det originale og rå udtryk. Working Bag lukkes med lynlås. Hankene giver mulighed for, at tasken bæres på skulderen, i hånden samt hængene på underarmen. Denne DECADENT-taske er perfekt til hverdagsbrug.
  36
  30
  11
 • Working bag two pocket cognac
  Working bag two pocket | Cognac
  2.900,00 DKK
  120-B Working Bag i cognac med to frontlommer er en ikonisk DECADENT-taske. Den er lavet i blødt skind med struktur og har ingen foring eller lommer indeni. Dette giver tasken det originale og rå udtryk. Working Bag lukkes med lynlås. Hankene giver mulighed for, at tasken bæres på skulderen, i hånden samt hængene på underarmen. Denne DECADENT-taske er perfekt til hverdagsbrug.
  36
  30
  11
 • Working bag two pocket cognac
  Working bag two pocket | Cognac
  3.300,00 DKK
  120-A Working Bag i cognac med to frontlommer er en ikonisk DECADENT-taske. Den er lavet i kraftigt kernelæder og har ingen foring eller lommer indeni. Dette giver tasken det originale og rå udtryk. Working Bag lukkes med lynlås. Hankene giver mulighed for, at tasken bæres på skulderen, i hånden samt hængene på underarmen. Denne DECADENT-taske er perfekt til hverdagsbrug.
  36
  30
  11
 • Woven baby hold all Black
  Woven baby hold all | Black
  3.000,00 DKK
  Denne DECADENT-taske i Black, er en ny version er den populære model ’Baby hold all’ her i luksusudgaven lavet i håndflettet læder. Tasken er fuldforet og har to indvendige sidelommer. Remmen er justerbar og aftagelig. Denne DECADENT-taske er blød og eksklusiv og kan nemt rumme dine vigtigste sager.
  19
  30
  10
 • Woven computer bag Black
  Woven computer bag | Black
  5.730,00 DKK
  557 Woven computer bag i black er en eksklusiv, flettet taske med plads til en computer. Indeni er der et stort rum, en sidelomme med lynlås - samt et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med en magnet. Tasken er lavet i en kombination af flettet skind og glat skind. Woven computer bag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  37
  28
  14
 • Woven flat shoulder bag Beige
  Woven flat shoulder bag | Beige
  5.550,00 DKK
  534 Woven flat shoulder bag i beige, er den perfekte hverdagstaske, her i en eksklusiv flettet udgave. Indvendigt har tasken et stort, foret rum, samt en lille lynlåslomme. Tasken lukkes med en lynlås og er lavet af håndflettet blødt læder, og alt efter hvor meget tasken indeholder, så former tasken sig efter det. Taskens hank ligger godt i hånden, og den er nem at svinge over armen eller skulderen når du er på farten.
  43
  37
 • Woven flat shoulder bag Black
  Woven flat shoulder bag | Black
  5.550,00 DKK
  534 Woven flat shoulder bag i black, er den perfekte hverdagstaske, her i en eksklusiv flettet udgave. Indvendigt har tasken et stort, foret rum, samt en lille lynlåslomme. Tasken lukkes med en lynlås og er lavet af håndflettet blødt læder, og alt efter hvor meget tasken indeholder, så former tasken sig efter det. Taskens hank ligger godt i hånden, og den er nem at svinge over armen eller skulderen når du er på farten.
  43
  37
 • Woven flat shoulder bag Cognac
  Woven flat shoulder bag | Navy
  5.550,00 DKK
  534 Woven flat shoulder bag i navy, er den perfekte hverdagstaske, her i en eksklusiv flettet udgave. Indvendigt har tasken et stort, foret rum, samt en lille lynlåslomme. Tasken lukkes med en lynlås og er lavet af håndflettet blødt læder, og alt efter hvor meget tasken indeholder, så former tasken sig efter det. Taskens hank ligger godt i hånden, og den er nem at svinge over armen eller skulderen når du er på farten.
  43
  37
 • Woven handbag w. strap Black
  Woven handbag w. strap | Black
  5.730,00 DKK
  549 Woven handbag w. strap i black er lavet i en eksklusiv flettet udgave. Tasken kan bæres i hånden eller på underarmen i de to hanke eller som crossover med den lange, aftagelige rem. Indeni er den inddelt i to rum, der er adskilt af et lynlåsrum, der er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Der er endvidere endnu en lille lynlåslomme. Tasken lukkes med en magnet. Dette er tasken, der både er praktisk og chic, og som blot vil blive smukkere med årene.
  36
  27,5
  14
 • Woven handbag w. strap Cognac
  Woven handbag w. strap | Cognac
  5.730,00 DKK
  549 Woven handbag w. strap i cognac er lavet i en eksklusiv flettet udgave. Tasken kan bæres i hånden eller på underarmen i de to hanke eller som crossover med den lange, aftagelige rem. Indeni er den inddelt i to rum, der er adskilt af et lynlåsrum, der er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Der er endvidere endnu en lille lynlåslomme. Tasken lukkes med en magnet. Dette er tasken, der både er praktisk og chic, og som blot vil blive smukkere med årene.
  36
  27,5
  14
 • Woven handbag w. strap Navy
  Woven handbag w. strap | Navy
  5.730,00 DKK
  549 Woven handbag w. strap i navy er lavet i en eksklusiv flettet udgave. Tasken kan bæres i hånden eller på underarmen i de to hanke eller som crossover med den lange, aftagelige rem. Indeni er den inddelt i to rum, der er adskilt af et lynlåsrum, der er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Der er endvidere endnu en lille lynlåslomme. Tasken lukkes med en magnet. Dette er tasken, der både er praktisk og chic, og som blot vil blive smukkere med årene.
  36
  27,5
  14
 • Woven small flat cross body Beige
  Woven small flat cross body | Beige
  2.570,00 DKK
  437 Woven small flat cross body i beige er en eksklusiv, flettet version af vores populære ’266 Small flat cross body bag’. Det er en fin, lille taske der både kan bruges til hverdag og fest og som rummer mere end man tror. Den åbnes og lukkes med en lynlås foroven og indeni er tasken fuldt foret og har en lille sidelomme med lynlås. Remmen er lang, regulerbar og aftagelig og giver tasken en lang række anvendelsesmuligheder.
  28
  19
  3
 • Woven small flat cross body Black
  Woven small flat cross body | Black
  2.570,00 DKK
  437 Woven small flat cross body i Black er en eksklusiv, flettet version af vores populære ’266 Small flat cross body bag’. Det er en fin, lille taske der både kan bruges til hverdag og fest og som rummer mere end man tror. Den åbnes og lukkes med en lynlås foroven og indeni er tasken fuldt foret og har en lille sidelomme med lynlås. Remmen er lang, regulerbar og aftagelig og giver tasken en lang række anvendelsesmuligheder.
  28
  19
  3
 • Woven small flat cross body Cognac
  Woven small flat cross body | Cognac
  2.570,00 DKK
  437 Woven small flat cross body i Cognac er en eksklusiv, flettet version af vores populære ’266 Small flat cross body bag’. Det er en fin, lille taske der både kan bruges til hverdag og fest og som rummer mere end man tror. Den åbnes og lukkes med en lynlås foroven og indeni er tasken fuldt foret og har en lille sidelomme med lynlås. Remmen er lang, regulerbar og aftagelig og giver tasken en lang række anvendelsesmuligheder.
  28
  19
  3
 • Woven small flat cross body Navy
  Woven small flat cross body | Navy
  2.570,00 DKK
  437 Woven small flat cross body i navy er en eksklusiv, flettet version af vores populære ’266 Small flat cross body bag’. Det er en fin, lille taske der både kan bruges til hverdag og fest og som rummer mere end man tror. Den åbnes og lukkes med en lynlås foroven og indeni er tasken fuldt foret og har en lille sidelomme med lynlås. Remmen er lang, regulerbar og aftagelig og giver tasken en lang række anvendelsesmuligheder.
  28
  19
  3
 • Woven small hold all Black
  Woven small hold all | Black
  5.730,00 DKK
  242 Woven small hold all er den perfekte hverdagstaske i en god størrelse, her i en eksklusiv flettet udgave. Læderet flettes i hånden og er i den allerfineste kvalitet. Denne DECADENT-taske er fuldt foret og har to små indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Der medfølger desuden en lang cross over-rem. Small hold all er en klassisk model, som vil følge dig i mange år.
  37
  27
  15
 • Woven small hold all Cognac
  Woven small hold all | Cognac
  5.730,00 DKK
  242 Woven small hold all i cognac er den perfekte hverdagstaske i en god størrelse, her i en eksklusiv flettet udgave. Læderet flettes i hånden og er i den allerfineste kvalitet. Denne DECADENT-taske er fuldt foret og har to små indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Der medfølger desuden en lang cross over-rem. Small hold all er en klassisk model, som vil følge dig i mange år.
  37
  27
  15
 • Woven small hold all Navy
  Woven small hold all | Navy
  5.730,00 DKK
  242 Woven small hold all er den perfekte hverdagstaske i en god størrelse, her i en eksklusiv flettet udgave. Læderet flettes i hånden og er i den allerfineste kvalitet. Denne DECADENT-taske er fuldt foret og har to små indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Der medfølger desuden en lang cross over-rem. Small hold all er en klassisk model, som vil følge dig i mange år.
  37
  27
  15
 • X-small shopper anaconda black
  X-small shopper | Anaconda black
  3.000,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i anaconda black er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.

  Se alle X-Small Shoppere her.

  28
  22
  12
 • X-small shopper black
  X-small shopper | Black
  3.000,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i sort er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.

  Se alle X-Small Shoppere her.

  28
  22
  12
 • X-small shopper bone
  X-small shopper | Bone
  3.000,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i bone er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.

  Se alle X-Small Shoppere her.

  28
  22
  12
 • X-small shopper charcoal
  X-small shopper | Charcoal
  3.000,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i charcoal er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.
  28
  22
  12
 • X-small shopper cognac
  X-small shopper | Cognac
  3.000,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i cognac er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.

  Se alle X-Small Shoppere her.

  28
  22
  12
 • X-small shopper Dove blue
  X-small shopper | Dove blue
  3.000,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i dove blue er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.
  28
  22
  12
 • X-small shopper navy
  X-small shopper | Navy
  3.000,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i navy er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.

  Se alle X-Small Shoppere her.

  28
  22
  12
 • X-small shopper Red
  X-small shopper | Red
  3.000,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i red er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.
  28
  22
  12
 • X-small shopper Soft pink
  X-small shopper | Soft pink
  3.000,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i farven soft pink er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.

  Se alle X-Small Shoppere her.

  28
  22
  12
 • X-small shopper stone
  X-small shopper | Stone
  3.000,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i stone er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.

  Se alle X-Small Shoppere her.

  28
  22
  12

OM DECADENT

DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år inden for modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag, der stadig i dag er en del af sortimentet. Alle DECADENT-styles produceres på en familieejet fabrik i Tyrkiet, hvor ekspertise i læderproduktion er blevet lært videre gennem generationer.

PRODUKTET

DECADENT blev grundlagt med udgangspunkt i én enkelt taske – en taske med en historie – kendetegnet ved rene linjer og med et klassisk udtryk. Det klassiske look udgør essensen af DECADENT, og kollektionernes variation afspejles i de mange farver samt forskellige skindkvaliteter. Indtil nu har hver sæson tilført nye klassikere, hvilket også vil gøre sig gældende i fremtidige kollektioner. Vi ønsker at skabe tasker til enhver kvinde i enhver alder, til alle formål – dag som aften - samt til ethvert outfit, uanset hvordan modebranchens trends dikteres. Alle designs er inspireret af hverdagslivet for kvinder overalt i verden samt deres behov for anvendelige, men stadig stilfulde tasker og accessories.

VORES ANSVAR

DECADENT er bygget på et ønske om at gøre det ordentligt. Vores tasker og accessories er lavet i den bedste skindkvalitet og i et enkelt design og er derfor holdbare på tværs af trends og sæsoner. Læderet, der bruges til alle DECADENT-styles, kommer fra fødevareindustrien. På den måde sikres den mest optimale udnyttelse af dyrene, og at ingen dyr slagtes blot for at anvende deres skind og destruere resten. Det tyrkiske garveri, hvorfra vi får alt læder, lever op til EU’s strengeste miljøkvalitetskrav, og garveriet sætter således en høj standard for at skåne miljøet mest muligt samtidig med at de leverer læder i den mest eksklusive kvalitet. Produktionen i Tyrkiet ligger vores hjerte nær. På den familieejede fabrik er der en stolt tradition for at lave læderprodukter i høj kvalitet og med mange eksklusive, håndlavede detaljer. Alle ansatte arbejder under gode forhold. Ved at placere vores produktion og garveri i Tyrkiet sikrer vi, at tasker og accessories produceres under hensyntagen til mennesker og dyr, ligesom vi holder den miljømæssige transportpåvirkning på et minimum.

FLAGSKIBSBUTIK

Træd ind i DECADENTs univers i vores flagskibsbutik beliggende i Store Regnegade 3, 1110 København K. Her har vi lagt al vores energi i at skabe et univers, som afspejler DECADENTs DNA. I butikken findes hele kollektionen i alle tilgængelige farvevariationer. Det er også muligt at købe gavekort direkte til butikken. Få den ultimative oplevelse af DECADENTs brand og ekspertvejledning i kollektionerne, læderpleje eller stylingtips. DECADENT Flagship store har åbent mandag-fredag 11-17.30 og lørdag 11-16. Kontakt butikken direkte på telefon 70707637