Skip to main content
Gratis fragt på alle ordrer - Gratis retur på ordrer over DKK 1500,-
 • Udsalg
  Marie Stella Maris Liquid soap-Rose promesse
  Marie Stella Maris Liquid soap- | Rose promesse
  Pris: 275,00 DKK
  Udsalgspris: 137,50 DKK
  Lækker flydende sæbe, der nænsomt vasker huden og holder den blød og fugtet. Den er lavet på en blanding af essentielle olier og er naturligt parfumeret med en duft af vild rose, kardemomme og sandeltræ. Sæben kan bruges som håndsæbe eller kropssæbe. Sæben kommer i en flot glasbeholder med pumpedispenser. 470 ml.
 • Udsalg
  Hand cream povre noir fraise
  Marie Stella Maris | Hand cream
  Pris: 190,00 DKK
  Udsalgspris: 95,00 DKK
  Naturlig håndcreme der fugter, udglatter og beskytter hænderne. Naturligt parfumeret med sort peber og geranium. Absoberes hurtigt. 70 ml.
 • Udsalg
  Gaveæske body
  Marie Stella Maris Gaveæske | Krop
  Pris: 400,00 DKK
  Udsalgspris: 200,00 DKK
  Lækker gaveæske indeholdende - 300 ml. Lækker flydende sæbe, der nænsomt vasker huden og holder den blød og fugtet. Den er lavet på en blanding af essentielle olier og er naturligt parfumeret med en duft af vild rose, kardemomme og sandeltræ. Sæben kan bruges som håndsæbe eller kropssæbe. - 300 ml. Naturbaseret bodylotion som holder huden blød og smidig. Med sheasmør og kokosekstrakter som nærer og fugter huden og naturlig duft af vild rose, kardemomme og sandeltræ, som efterlader en blid og delikat duft.
 • Udsalg
  Duftlys-Edition privée
  Marie Stella Maris Duftlys- | Edition privée
  Pris: 325,00 DKK
  Udsalgspris: 162,50 DKK
  Et luksuriøst duftlys som skaber en unik atmosfære og oplevelse i dit hjem. Duften No.93 Edition Privée er en sofistikeret duft af røg, træ og harpiks, understøttet af blide noter af sandeltræ og cremet musk med et strejf af pudret mos og patchouli. 180 g.
 • Udsalg
  Duftlys-Cinema bleu
  Marie Stella Maris Duftlys- | Cinema bleu
  Pris: 325,00 DKK
  Udsalgspris: 162,50 DKK
  Et luksuriøst duftlys som skaber en unik atmosfære i dit hjem. Duften No.94 Cinéma Bleu er karakteriseret af grønne, frugtagtige figenblade med et strejf af grapefrugt og krydret sort peber, blandet med vetiver og sødet med en svag duft af vanille. 180 g.
 • Udsalg
  Body Oil-Rose Promesse
  Marie Stella Maris Body Oil-Rose | Promesse
  Pris: 265,00 DKK
  Udsalgspris: 132,50 DKK
  100% naturlig olie som nærer og fugter huden. Genskaber hudens elasticitet og huden efterlades silkeblød og glat. Med ekstrakter af vild rose, mandelolie og jojobaolie. Absorberes hurtigt. Velegnet til normal til tør hud. 60 ml.
 • Udsalg
  Body Oil-Povre noir fraise
  Marie Stella Maris Body Oil- | Povre noir fraise
  Pris: 265,00 DKK
  Udsalgspris: 132,50 DKK
  100% naturlig olie som nærer og fugter huden. Genskaber hudens elasticitet og huden efterlades silkeblød og glat. Med ekstrakter af geranium, sort peber, mandelolie og jojobaolie. Absorberes hurtigt. Velegnet til normal til tør hud. 60 ml.
 • Udsalg
  Body Oil-Lemon notes
  Marie Stella Maris Body Oil- | Lemon notes
  Pris: 265,00 DKK
  Udsalgspris: 132,50 DKK
  100% naturlig olie som nærer og fugter huden. Genskaber hudens elasticitet og huden efterlades silkeblød og glat. Med ekstrakter af citrongræs, mandelolie og jojobaolie. Absorberes hurtigt. Velegnet til normal til tør hud. 60 ml.

OM DECADENT

DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år inden for modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag, der stadig i dag er en del af sortimentet. Alle DECADENT-styles produceres på en familieejet fabrik i Tyrkiet, hvor ekspertise i læderproduktion er blevet lært videre gennem generationer.

PRODUKTET

DECADENT blev grundlagt med udgangspunkt i én enkelt taske – en taske med en historie – kendetegnet ved rene linjer og med et klassisk udtryk. Det klassiske look udgør essensen af DECADENT, og kollektionernes variation afspejles i de mange farver samt forskellige skindkvaliteter. Indtil nu har hver sæson tilført nye klassikere, hvilket også vil gøre sig gældende i fremtidige kollektioner. Vi ønsker at skabe tasker til enhver kvinde i enhver alder, til alle formål – dag som aften - samt til ethvert outfit, uanset hvordan modebranchens trends dikteres. Alle designs er inspireret af hverdagslivet for kvinder overalt i verden samt deres behov for anvendelige, men stadig stilfulde tasker og accessories.

VORES ANSVAR

DECADENT er bygget på et ønske om at gøre det ordentligt. Vores tasker og accessories er lavet i den bedste skindkvalitet og i et enkelt design og er derfor holdbare på tværs af trends og sæsoner. Læderet, der bruges til alle DECADENT-styles, kommer fra fødevareindustrien. På den måde sikres den mest optimale udnyttelse af dyrene, og at ingen dyr slagtes blot for at anvende deres skind og destruere resten. Det tyrkiske garveri, hvorfra vi får alt læder, lever op til EU’s strengeste miljøkvalitetskrav, og garveriet sætter således en høj standard for at skåne miljøet mest muligt samtidig med at de leverer læder i den mest eksklusive kvalitet. Produktionen i Tyrkiet ligger vores hjerte nær. På den familieejede fabrik er der en stolt tradition for at lave læderprodukter i høj kvalitet og med mange eksklusive, håndlavede detaljer. Alle ansatte arbejder under gode forhold. Ved at placere vores produktion og garveri i Tyrkiet sikrer vi, at tasker og accessories produceres under hensyntagen til mennesker og dyr, ligesom vi holder den miljømæssige transportpåvirkning på et minimum.

FLAGSKIBSBUTIK

Træd ind i DECADENTs univers i vores flagskibsbutik beliggende i Store Regnegade 3, 1110 København K. Her har vi lagt al vores energi i at skabe et univers, som afspejler DECADENTs DNA. I butikken findes hele kollektionen i alle tilgængelige farvevariationer. Det er også muligt at købe gavekort direkte til butikken. Få den ultimative oplevelse af DECADENTs brand og ekspertvejledning i kollektionerne, læderpleje eller stylingtips. DECADENT Flagship store har åbent mandag-fredag 11-17.30 og lørdag 11-16. Kontakt butikken direkte på telefon 70707637