Gratis fragt på alle ordrer
Gratis retur på ordrer over DKK 1500,-

Kurv

Handelsbetingelser


Betaling 
På decadentcopenhagen.dk er det muligt at betale med alle slags betalingskort uden gebyr samt MobilePay og PayPal.
Du modtager en ordrebekræftelse umiddelbart efter en gennemført ordre. Tjek gerne uønsket post/reklamepost/spamfilter, hvis den ikke er kommet frem. Pengene bliver først trukket når varen afsendes.

Fortrydelse eller ombytning

Har du fortrudt dit køb, og ønsker du at returnere, så læs venligst nedenstående guide. 

Vi yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager din vare.

Ved ordrer over 1500 kr. sender vi en gratis returlabel med ordren som du kan benytte til returneringen. Det er vigtigt at notere, at labelen er til GLS og pakken derfor skal indleveres i en GLS-pakkeshop. Det kan anbefales at få en underskrift ved indleveringen som dokumentation.  

Hvis ordren er under dette beløb står du selv for returfragten og har følgende to muligheder:
1. Send varen retur med PostNord eller GLS med omdeling til Store Regnegade 3, København.
2. Aflever varen i vores butik på Store Regnegade 3, København.

Når du sender eller afleverer varen retur, så vedlæg fakturaen, som du fik sammen med varen eller modtog på mail og sæt hak i de returnerede varer. 

Varen skal være ubrugt, med papirfyld, i dustbag og med hangtag samt pakket forsvarligt og gerne i samme emballage, som den er modtaget i. 

Hvis der mod forventning er en fejl på den vare du modtager, bedes du gøre opmærksom på dette umiddelbart efter modtagelsen.

Reklamationsbehandling
Alle varer er omfattet af købelovens 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

  • Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slidtage.

  • DECADENT stiller ingen garanti/reklamationsret på tasker (herunder syninger, nitter, ringe og lynlåse), der bliver brugt som skoletaske eller til computere og andre tunge sager, såsom mapper, indkøbsvarer og lignende, med undtagelse af tasker med computerrum.
  • Guld- eller sølvtilbehøret på taskerne er en legering og kan med tiden blive slidt. Dette er ikke reklamationsberettiget.


Hvis en reklamation skulle opstå og er berettiget, reparerer vi altid, hvis det er muligt. Hvis ikke det er muligt, ombytter vi varen.
Hvis du ønsker at reklamere over din vare inden for 24 måneder, så bedes du kontakte DECADENT, inden du indsender varen på telefon: 41 67 70 80 eller mail: info@decadentcopenhagen.dk.
Husk at gemme kvitteringen og sende den med i en eventuel reklamationssituation. Reklamationer uden kvittering afvises.
Vi bestræber os på at behandle og retursende alle reklamationer inden for 14 dage.

Persondatapolitik
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos DECADENT og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Oplysninger afgivet til DECADENT videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos DECADENT har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-mail info@decadentcopemhagen.dk.

Der må tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer på webshoppen.  

DECADENT Detail
CVR: 31862043