Gratis fragt på alle ordrer - Gratis retur på ordrer over DKK 1500,-

Kurv

Katrine Nexø Apollo earrings guldbelagt 22 karat
950.0000

Katrine Nexø Apollo earrings guldbelagt 22 karat

Specialpris 950,00 kr Normalpris 1.900,00 kr
- +
Flotte ørestikker i håndlavet sterlingsølv med elegant spids, der kan vende både ned og til siden.
Lagerstatus:På lager
Mere info
Mere information
Vedligeholdelse Opbevar altid dine smykker et sikkert sted som f.eks. i den medfølgende æske eller et smykkeskrin. Undgå at opbevare dine smykker på badeværelset, hvor de vil blive udsat for fugt og damp, der kan skade dem på sigt. Undgå så vidt det er muligt at bruge smykker med f.eks. guldbelægning i vand, da belægningen på den måde kan slides af. Makeup, parfume og hårspray indeholder alle kemikalier, der kan påvirke belægningen.
Kvalitet Læder
Bredde Nej
Højde Nej
Dybde Nej
Plejevejledning

Alle DECADENT-produkter er lavet med kærlighed og produceret til at have en lang levetid. For at sikre dette, anbefaler vi, at du bruger imprægneringsspray inden du tager produktet i brug samt følger op løbende. Undgå, så vidt det er muligt, større mængder af fugt. Hvis dit DECADENT-produkt er blevet vådt, så tør den overskydende væske af med en tør, blød klud og lad produktet tørre. Hvis du får en plet på dit produkt, så kan du bruge vores DECADENT-Leather Balm, der, udover at være plejende, også har en rensende effekt på skind. Det er vigtigt ikke at skrubbe eller gnubbe på læderet, da dette kan efterlade mærker.

Når din taske ikke er i brug, så anbefaler vi, at du fylder den med papir for at holde formen på tasken samt opbevarer den i dustbag’en.

Plejeprodukter
DECADENT-Protector: En imprægneringsspray, der beskytter mod smuds og fugt. Brug sprayen før brug og følg op løbende.

DECADENT-Leather balm: Et rensende plejemiddel til alle typer glat skind. Renser skindet skånsomt og tilfører fugt og pleje, uden at skindet ændrer farve. Brug Leather balm på en tør klud på hele tasken, og lad det tørre.

Anbefalinger
Læder er et naturligt materiale og små variationer i overfladen kan derfor forekomme. Hvert produkt er unikt og varierer i udtryk og tekstur. Overskudsfarve kan forekomme og for at undgå den værste afsmitning, er det vigtigt at huske at imprægnere samt at være opmærksom på at bruge produktet op af lignende farver indtil afsmitningen ikke længere forekommer.

Ruskind har en åben overflade, hvilket gør dette materiale mere sart og tilbøjeligt til at smitte af eller miste en smule farve over tid.

Alt læder bliver blødere ved brug og tager form efter denne. Tunge ting eller overfyldning af produkter af læder, kan føre til synlig slidtage.

Vi håber du vil få stor glæde af dit DECADENT-produkt og at du vil passe godt på det.

Forsendelse
- Altid gratis fragt
- Fri retur ved køb over 1500,-
- Afsendelse indenfor 1-2 dage
- Levering med GLS til pakkeshop eller firmaadresse