Kurv

Om Decadent

Decadent er et dansk designfirma grundlagt i 2005 af Karina Mundt Holst i København. Efter flere år i modeindustrien besluttede Karina at starte sit eget brand, da hun blev forelsket i sin mors gamle taske fra 70'erne. Karina Mundt Holst redesignede netop denne taske og gav den navnet Working Bag, som senere gik over til at blive en ikonisk Decadent taske.

Alle Decadent produkter er designet af Karina Mundt Holst i København og produceret på et familieejet produktionsanlæg i Tyrkiet, hvor knowhow og håndværk er videregivet gennem generationer. De har siden begyndelsen været Decadent’s eneste produktionsanlæg og Karina har et nært forhold til alle de ansatte.

Decadent er et autentisk og stærkt brand, der stræber efter at levere kompromisløse og tidløse tasker og tilbehør på tværs af alle generationer. Gennem en tidløs og funktionel designtilgang, en uudslukkelig kærlighed til æstetik, kvalitet og kunst, skaber Decadent et alsidigt univers for den selektive og selvsikre kvinde, der sætter pris på skandinavisk elegance, håndværk og kvalitet.

Decadent indkapsler tidløst design med et klart fokus på at gøre klassisk trendy. Alle designs er den perfekte kombination af høj kvalitet og tidsløshed, og de er det foretrukne valg til enhver stil og lejlighed i en jordnær, men modig kvindes liv, når hun skal tilføje ”lidt ekstra”. Decadent stiler mod at møde forbrugeren med en holistisk og eksklusiv brandoplevelse på alle platforme, både fysisk og digitalt.