Skip to main content
Gratis fragt på alle ordrer - Gratis retur på ordrer over DKK 1500,-

PLEJEVEJLEDNING

Vi anbefaler, at vores produkter behandles og plejes med produkter der passer til den specifikke skindtype. Se nedenstående plejevejledning til alle DECADENTs skindvariationer. 

Vedligeholdelse af varen
Vores produkter er håndlavet i Tyrkiet, og skindet er af den bedste kvalitet. Små variationer i skindet er naturlige karakteristika og gør produktet unikt. Da skind er et naturligt materiale vil brugsspor blive synlige på skindet og på de håndmalede kanter. Produktet vil tilpasse sig det, som kommes i det, da skind er et levende materiale og vil give sig/tage facon derefter. For at vedligeholde produktets facon, er det en god idé at fylde det med papir og putte det i dets stofpose, når produktet ikke er i brug.
 

Ruskind/nubuck:
Imprægner dit DECADENT produkt med imprægneringsspray til ruskind/nubuck inden brug og følg op jævnligt. 
Ved snavs og pletter anvendes en ruskindsbørste til at børste skindet forsigtigt op igen. Man kan ikke anvende læderbalsam, creme eller fedt til ruskind/nubuck.
Imprægner herefter skindet igen. Husk at ruskinds- og nubuckprodukter ikke er glade for vand og regn. 

Normalt/glat skind:
Imprægner dit DECADENT produkt med imprægneringsspray inden brug og følg op jævnligt. Det vil gøre læderet mere modstandsdygtigt over for fugt, smuds m.m. 
Hvis dit produkt bliver beskidt anvendes et specielt renseprodukt udviklet til læder. DECADENT-Leather balm er et rensende plejemiddel, der kan anvendes til de fleste af vores skindtyper. Leather balm skal først anvendes efter noget tids brug, hvis læderes virker tørt og fugttrængende. Nye læderprodukter fra DECADENT mangler ikke fugt, og skal kun have imprægnering, før de tages i anvendelse.  

CROCO, ANACONDA, NATURAL PYTHON og ALLIGATOR skal hverken imprægneres eller plejes med læderbalsam!  

PONY:
Imprægner dit produkt med imprægneringsspray udviklet specielt til korthåret koskind inden brug og følg op jævnligt. Det vil gøre læderet mere modstandsdygtigt over for fugt, smuds m.m.

Plejeprodukter

DECADENT-Protector: En imprægneringsspray, der beskytter mod smuds og fugt. Brug sprayen før brug og med jævne mellemrum overalt på tasken.
DECADENT-Leather balm: Et rensende plejemiddel til alle typer skind. Renser skindet skånsomt og tilfører fugt og pleje, uden at skindet ændrer farve. Brug Leather balm på en tør klud på hele tasken, og lad det tørre.

 
 • Nyhed
  Ylva soft tote Scarlet red
  Ylva soft tote | Scarlet red
  4.200,00 DKK
  151 Ylva soft tote i scarlet red er et net, der er lavet i gennemfarvet skind og er fuldt foret. Indvendigt er der påsyet en lille skindlomme samt en lynlåslomme. Nettet lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  28
  31
  16
 • Nyhed
  Ylva soft tote Latte
  Ylva soft tote | Latte
  4.200,00 DKK
  151 Ylva soft tote i latte er et net, der er lavet i gennemfarvet skind og er fuldt foret. Indvendigt er der påsyet en lille skindlomme samt en lynlåslomme. Nettet lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  28
  31
  16
 • Nyhed
  Ylva soft tote Black
  Ylva soft tote | Black
  4.200,00 DKK
  151 Ylva soft tote i black er et net, der er lavet i gennemfarvet skind og er fuldt foret. Indvendigt er der påsyet en lille skindlomme samt en lynlåslomme. Nettet lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  28
  31
  16
 • Norma tiny round Dove blue/scarlet red
  Norma tiny round | Dove blue/scarlet red
  2.750,00 DKK
  150 Norma tiny round bag i dove blue har den velkendte DECADENT-stribe i scarlet red på fronten. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum, der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Nyhed
  Norma tiny round Black/Latte
  Norma tiny round Black/ | Latte
  2.750,00 DKK
  150 Norma tiny round bag i black har den velkendte DECADENT-stribe i latte på fronten. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum, der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Nora Small clutch w/ buckle Natural printed snake
  Nora Small clutch w/ buckle | Natural printed snake
  1.600,00 DKK
  406 Small clutch i natural printed snake er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Nyhed
  Jessie belt bag Black
  Jessie belt bag | Black
  1.700,00 DKK
  185 Jessie belt bag er en all time DECADENT-favorit. Tasken i black skind med struktur, er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige rum, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker til f.eks. hverdag og storbyferier.
  29
  19
  3
 • Nyhed
  Iris soft tote Suede scarlet red
  Iris soft tote | Suede scarlet red
  3.600,00 DKK
  152 Iris soft tote i suede scarlet red er et net, der er lavet i gennemfarvet ruskind. Nettet er foret indvendigt i skind i en flot kontrastfarve. Indvendigt er der påsyet en lille skindlomme, samt en lynlåslomme. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  28
  31
  16
 • Nyhed
  Iris soft tote Suede navy
  Iris soft tote | Suede navy
  3.600,00 DKK
  152 Iris soft tote i suede navy er et net, der er lavet i gennemfarvet ruskind. Nettet er foret indvendigt i skind i en flot kontrastfarve. Indvendigt er der påsyet en lille skindlomme, samt en lynlåslomme. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  28
  31
  16
 • Nyhed
  Iris soft tote Suede latte
  Iris soft tote | Suede latte
  3.600,00 DKK
  152 Iris soft tote i suede latte er et net, der er lavet i gennemfarvet ruskind. Nettet er foret indvendigt i skind i en flot kontrastfarve. Indvendigt er der påsyet en lille skindlomme, samt en lynlåslomme. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  28
  31
  16
 • Nyhed
  Iris soft tote Suede green
  Iris soft tote | Suede green
  3.600,00 DKK
  152 Iris soft tote i suede green er et net, der er lavet i gennemfarvet ruskind. Nettet er foret indvendigt i skind i en flot kontrastfarve. Indvendigt er der påsyet en lille skindlomme, samt en lynlåslomme. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  28
  31
  16
 • Nyhed
  Iris soft tote Suede blossom
  Iris soft tote | Suede blossom
  3.600,00 DKK
  152 Iris soft tote i suede blossom er et net, der er lavet i gennemfarvet ruskind. Nettet er foret indvendigt i skind i en flot kontrastfarve. Indvendigt er der påsyet en lille skindlomme, samt en lynlåslomme. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  28
  31
  16
 • Helene cross body Soft pink/scarlet red
  Helene cross body | Soft pink/scarlet red
  2.200,00 DKK
  115 Helene cross body bag i soft pink er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendigt samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe i scarlet red på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  24
  18
  8
 • Helene cross body Navy/Black
  Helene cross body Navy/ | Black
  2.200,00 DKK
  115 Helene cross body bag i navy er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendigt samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe i sort på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  24
  18
  8
 • Nyhed
  Heidi medium bag Black
  Heidi medium bag | Black
  3.200,00 DKK
  180 Heidi medium bag i black er en eksklusiv taske i en perfekt størrelse, som kan bruges både til hverdag eller fest. Udvendigt har tasken en bred ruskindsstribe i midten. Indvendigt har tasken et stort rum, samt en mindre lynlåslomme. Tasken lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde, for at give tasken et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  26
  20
  9,5
 • Nyhed
  Heart key ring Oxblood
  Heart key ring | Oxblood
  300,00 DKK
  118 Heart key ring er en fin nøglering i oxblood, der enten kan bruges som en klassisk nøglering, eller hænges på din taske som pynt. Nøgleringen er lavet i lækkert, gennemfarvet skind med struktur. Alt overskuddet fra salget af denne nøglering går til Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.
  7,5
  7,5
  1
 • Nyhed
  Heart key ring Orange
  Heart key ring | Orange
  300,00 DKK
  118 Heart key ring er en fin nøglering i orange, der enten kan bruges som en klassisk nøglering, eller hænges på din taske som pynt. Nøgleringen er lavet i lækkert, gennemfarvet skind med struktur. Alt overskuddet fra salget af denne nøglering går til Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.
  7,5
  7,5
  1
 • Nyhed
  Heart key ring Golden yellow
  Heart key ring | Golden yellow
  300,00 DKK
  118 Heart key ring er en fin nøglering i golden yellow, der enten kan bruges som en klassisk nøglering, eller hænges på din taske som pynt. Nøgleringen er lavet i lækkert, gennemfarvet skind med struktur. Alt overskuddet fra salget af denne nøglering går til Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.
  7,5
  7,5
  1
 • Nyhed
  Hannah Make up purse Suede oxblood
  Hannah Make up purse | Suede oxblood
  1.050,00 DKK
  502 Make up purse i suede oxblood, er en blød og praktisk make up taske med foring indeni samt en indvendig lynlåslomme. Tasken har en strop og kan også benyttes som clutch. Tasken er perfekt til at have liggende i en stor taske. Den lukkes med en lynlås.
 • Faye soft tote Latte/Dove blue
  Faye soft tote Latte/ | Dove blue
  4.300,00 DKK
  153 Faye soft tote i latte er et net, der er lavet i gennemfarvet skind, med den velkendte DECADENT-stribe i dove blue på fronten. Nettet er foret indvendigt og er der påsyet en lille skindlomme, samt en lynlåslomme. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  28
  31
  16
 • Faye soft tote Black/Latte
  Faye soft tote Black/ | Latte
  4.300,00 DKK
  153 Faye soft tote i black er et net, der er lavet i gennemfarvet skind, med den velkendte DECADENT-stribe i latte på fronten. Nettet er foret indvendigt og er der påsyet en lille skindlomme, samt en lynlåslomme. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  28
  31
  16
 • Udsolgt
  Eira medium bag Natural printed snake
  Eira medium bag | Natural printed snake
  3.000,00 DKK
  114 Eira Medium bag i natural printed snake er en eksklusiv taske i en perfekt størrelse, som kan bruges både til hverdag eller fest. Den er en mellemstørrelse i familie med modellerne Madelyn og Bella. Indvendigt har tasken har et stort rum, samt en mindre lynlåslomme, der lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde, for at give tasken et lækkert look. Tasken kan enten bæres som cross-body eller gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
 • Nyhed
  Eden handbag Scarlet red
  Eden handbag | Scarlet red
  3.300,00 DKK
  154 Eden handbag i scarlet red er en eksklusiv taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Forrest har tasken en eksklusiv ruskindsstribe i samme farve som tasken. Indvendigt har tasken et stort rum samt en mindre lynlåslomme. Tasken lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er en bred læderrem, der giver tasken et sporty look. Tasken kan bæres på skulderen.
  30
  20
  10
 • Nyhed
  Eden handbag Latte
  Eden handbag | Latte
  3.300,00 DKK
  154 Eden handbag i latte er en eksklusiv taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Forrest har tasken en eksklusiv ruskindsstribe i samme farve som tasken. Indvendigt har tasken et stort rum samt en mindre lynlåslomme. Tasken lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er en bred læderrem, der giver tasken et sporty look. Tasken kan bæres på skulderen.
  30
  20
  10
 • Eden handbag Black
  Eden handbag | Black
  3.300,00 DKK
  154 Eden handbag i black er en eksklusiv taske, som kan bruges både til hverdag eller fest. Forrest har tasken en eksklusiv ruskindsstribe i samme farve som tasken. Indvendigt har tasken et stort rum samt en mindre lynlåslomme. Tasken lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er en bred læderrem, der giver tasken et sporty look. Tasken kan bæres på skulderen.
  30
  20
  10
 • Nyhed
  Cleva small pouch Suede oxblood
  Cleva small pouch | Suede oxblood
  1.850,00 DKK
  143 Cleva small pouch i suede oxblood, er en smart 2-i-1-taske , som kan bruges både til hverdag og fest. Tasken har et stort rum samt lommer til tre kreditkort og lukkes med et eksklusivt tofarvet spænde i guld og sølv. Cleva small pouch kan både bruges som cross-over, samt som clutch da kæden er aftagelig.
  19
  15
  5

OM DECADENT

DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år inden for modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag, der stadig i dag er en del af sortimentet. Alle DECADENT-styles produceres på en familieejet fabrik i Tyrkiet, hvor ekspertise i læderproduktion er blevet lært videre gennem generationer.

PRODUKTET

DECADENT blev grundlagt med udgangspunkt i én enkelt taske – en taske med en historie – kendetegnet ved rene linjer og med et klassisk udtryk. Det klassiske look udgør essensen af DECADENT, og kollektionernes variation afspejles i de mange farver samt forskellige skindkvaliteter. Indtil nu har hver sæson tilført nye klassikere, hvilket også vil gøre sig gældende i fremtidige kollektioner. Vi ønsker at skabe tasker til enhver kvinde i enhver alder, til alle formål – dag som aften - samt til ethvert outfit, uanset hvordan modebranchens trends dikteres. Alle designs er inspireret af hverdagslivet for kvinder overalt i verden samt deres behov for anvendelige, men stadig stilfulde tasker og accessories.

VORES ANSVAR

DECADENT er bygget på et ønske om at gøre det ordentligt. Vores tasker og accessories er lavet i den bedste skindkvalitet og i et enkelt design og er derfor holdbare på tværs af trends og sæsoner. Læderet, der bruges til alle DECADENT-styles, kommer fra fødevareindustrien. På den måde sikres den mest optimale udnyttelse af dyrene, og at ingen dyr slagtes blot for at anvende deres skind og destruere resten. Det tyrkiske garveri, hvorfra vi får alt læder, lever op til EU’s strengeste miljøkvalitetskrav, og garveriet sætter således en høj standard for at skåne miljøet mest muligt samtidig med at de leverer læder i den mest eksklusive kvalitet. Produktionen i Tyrkiet ligger vores hjerte nær. På den familieejede fabrik er der en stolt tradition for at lave læderprodukter i høj kvalitet og med mange eksklusive, håndlavede detaljer. Alle ansatte arbejder under gode forhold. Ved at placere vores produktion og garveri i Tyrkiet sikrer vi, at tasker og accessories produceres under hensyntagen til mennesker og dyr, ligesom vi holder den miljømæssige transportpåvirkning på et minimum.

FLAGSKIBSBUTIK

Træd ind i DECADENTs univers i vores flagskibsbutik beliggende i Store Regnegade 3, 1110 København K. Her har vi lagt al vores energi i at skabe et univers, som afspejler DECADENTs DNA. I butikken findes hele kollektionen i alle tilgængelige farvevariationer. Det er også muligt at købe gavekort direkte til butikken. Få den ultimative oplevelse af DECADENTs brand og ekspertvejledning i kollektionerne, læderpleje eller stylingtips. DECADENT Flagship store har åbent mandag-fredag 11-17.30 og lørdag 11-16. Kontakt butikken direkte på telefon 70707637