Skip to main content
Gratis fragt på alle ordrer - Gratis retur på ordrer over DKK 1500,-
Julegaver returneres frem til 14. januar
Den klassiske working bag produceres i kernelæder med en glat overflade samt i læder med strukturoverflade. Den første DECADENT-taske var en working bag, inspireret af 1970’erne, og disse tasker repræsenterer et retro-look. De fabrikeres uden linning og lommer indeni, for at holde det så autentisk som muligt. Working bags er klassiske, moderne og passende til kvinder i alle aldre.
 • Nyhed
  Alma soft hand bag Latte
  Alma soft hand bag | Latte
  4.170,00 DKK
  615 Alma soft handbag i latte er en elegant og praktisk hverdagstaske i et enkelt design med fine og unikke detaljer. Indvendigt har den et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme. Alma soft handbag kan bæres på armen eller i hånden og den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen.
  35
  29
  11
 • Big working bag Black
  Big working bag | Black
  3.800,00 DKK
  417 Big working bag er en stor og rummelig taske i black med plads til en computer. Tasken er i gennemfarvet skind med struktur på overfladen. Indvendigt har den et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme på siden. Tasken lukkes med lynlås. Den lange rem er aftagelig og tasken giver derfor mange muligheder, da den kan bæres i hånden, på underarmen, på skulderen samt som cross over.
  37
  30
  13
 • Big working bag Cognac
  Big working bag | Cognac
  3.800,00 DKK
  417 Big working bag er en stor og rummelig taske i cognac med plads til en computer. Tasken er i gennemfarvet skind med struktur på overfladen. Indvendigt har den et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme på siden. Tasken lukkes med lynlås. Den lange rem er aftagelig og tasken giver derfor mange muligheder, da den kan bæres i hånden, på underarmen, på skulderen samt som cross over.
  37
  30
  13
 • Computer bag Alligator black
  Cassie Computer bag | Alligator black
  4.170,00 DKK
  500 Computer Bag i alligator black, er en eksklusiv lædertaske, med plads til en computer. Indeni er der et stort rum, en sidelomme med lynlås - samt et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med en magnet. Hele tasken er i ruskind, men på det sidste stykke af tasken er den i glat skind. Computer Bag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  37
  28
  14
 • Computer bag Suede cognac
  Cassie Computer bag | Suede cognac
  4.170,00 DKK
  500 Computer Bag i suede cognac, er en eksklusiv lædertaske, med plads til en computer. Indeni er der et stort rum, en sidelomme med lynlås - samt et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med en magnet. Hele tasken er i ruskind, men på det sidste stykke af tasken er den i glat skind. Computer Bag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  37
  28
  14
 • Computer handbag Cognac
  Computer handbag | Cognac
  3.975,00 DKK
  212 Computer handbag i cognac er en elegant og praktisk hverdagstaske i et stramt og enkelt design. Indvendigt har tasken et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med magnet samt en lynlåslomme. DECADENTs Computer handbag er lavet i gennemfarvet skind med struktur på overfladen og tasken lukkes med lynlås. Computer handbag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  39
  30
  15,5
 • Woven computer bag Black
  Elenor Woven computer bag | Black
  5.730,00 DKK
  557 Woven computer bag i black er en eksklusiv, flettet taske med plads til en computer. Indeni er der et stort rum, en sidelomme med lynlås - samt et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med en magnet. Tasken er lavet i en kombination af flettet skind og glat skind. Woven computer bag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  37
  28
  14
 • Cross body w/ buckle Black
  Mia Cross body | Black
  3.430,00 DKK
  429 Cross body bag i Black er en rigtig cool og anvendelig DECADENT-taske. Den er lavet i glat kernelæder og har en lang, bred og regulerbar cross-over rem. Tasken er helt rå uden foring indeni og har ét stort rum og en lille sidelomme i kernelæder, der lukkes med lynlås. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld.
  33
  30
  13
 • Cross body w/ buckle Cognac
  Mia Cross body | Cognac
  3.430,00 DKK
  429 Cross body bag i Cognac er en rigtig cool og anvendelig DECADENT-taske. Den er lavet i glat kernelæder og har en lang, bred og regulerbar cross-over rem. Tasken er helt rå uden foring indeni og har ét stort rum og en lille sidelomme i kernelæder, der lukkes med lynlås. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld.
  33
  30
  13
 • Working bag two pocket black
  Reba Working bag two pocket | Black
  3.300,00 DKK
  120-A Working Bag i sort med to frontlommer er en ikonisk DECADENT-taske. Den er lavet i kraftigt kernelæder og har ingen foring eller lommer indeni. Dette giver tasken det originale og rå udtryk. Working Bag lukkes med lynlås. Hankene giver mulighed for, at tasken bæres på skulderen, i hånden samt hængene på underarmen. Denne DECADENT-taske er perfekt til hverdagsbrug.
  36
  30
  11
 • Working bag two pocket cognac
  Reba Working bag two pocket | Cognac
  3.300,00 DKK
  120-A Working Bag i cognac med to frontlommer er en ikonisk DECADENT-taske. Den er lavet i kraftigt kernelæder og har ingen foring eller lommer indeni. Dette giver tasken det originale og rå udtryk. Working Bag lukkes med lynlås. Hankene giver mulighed for, at tasken bæres på skulderen, i hånden samt hængene på underarmen. Denne DECADENT-taske er perfekt til hverdagsbrug.
  36
  30
  11
 • Working bag black
  Rina Working bag | Black
  3.300,00 DKK
  104-A Working Bag i sort er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring og indvendige lommer. Tasken er lavet i det lækreste kernelæder med en naturlig, glat struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11
 • Working bag cognac
  Rina Working bag | Cognac
  3.300,00 DKK
  104-A Working Bag i cognac er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring og indvendige lommer. Tasken er lavet i det lækreste kernelæder med en naturlig, glat struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11
 • Nyhed
  Venus computer bag Black
  Venus computer bag | Black
  4.400,00 DKK
  144 Venus computer bag i black er en ny computertaske i et moderne design med genkendelige DECADENT-detaljer. Indeni er den inddelt i 2 rum, hvoraf det største kan indeholde dine vigtigste arbejdssager samt en 13” computer. Tasken lukkes med en klap, der har et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen.
  37
  27
  10
 • Computer bag anaconda black
  Wilma Computer bag | Anaconda black
  4.320,00 DKK
  487 Computer bag i farven anaconda black er i gennemfarvet skind med struktur på overfladen på den øverste del, samt den lange rem, og i glat kernelæder på hanke og nederste del af tasken. Indeni er der et stort rum, en mobillomme, en sidelomme med en ydre lynlåslomme samt et vatteret sleeve til computer (13”), der lukkes med magnet. Tasken lukkes med lynlås. Den lange rem er aftagelig og tasken giver derfor mange muligheder, da den kan bæres i hånden, på underarmen, på skulderen samt som cross over. Klassisk, elegant og smart computertaske.
  38
  31
  17
 • Computer bag black
  Wilma Computer bag | Black
  4.320,00 DKK
  487 Computer bag i sort er i gennemfarvet skind med struktur på overfladen på den øverste del, samt den lange rem, og i glat kernelæder på hanke og nederste del af tasken. Indeni er der et stort rum, en mobillomme, en sidelomme med en ydre lynlåslomme samt et vatteret sleeve til computer (13”), der lukkes med magnet. Tasken lukkes med lynlås. Den lange rem er aftagelig og tasken giver derfor mange muligheder, da den kan bæres i hånden, på underarmen, på skulderen samt som cross over. Klassisk, elegant og smart computertaske.
  38
  31
  17
 • Computer bag Cognac
  Wilma Computer bag | Cognac
  4.320,00 DKK
  487 Computer bag i farven Cognac er i gennemfarvet skind med struktur på overfladen på den øverste del, samt den lange rem, og i glat kernelæder på hanke og nederste del af tasken. Indeni er der et stort rum, en mobillomme, en sidelomme med en ydre lynlåslomme samt et vatteret sleeve til computer (13”), der lukkes med magnet. Tasken lukkes med lynlås. Den lange rem er aftagelig og tasken giver derfor mange muligheder, da den kan bæres i hånden, på underarmen, på skulderen samt som cross over. Klassisk, elegant og smart computertaske.
  38
  31
  17
 • Working bag black
  Working bag | Black
  4.170,00 DKK
  263 Working bag i sort er en elegant og praktisk hverdagstaske, hvor du samtidig får en udtagelig clutch i farven bone. Working bag kan indeholde dine vigtigste arbejdssager samt en 13” computer. Tasken er lavet i gennemfarvet skind med struktur på overfladen og lukkes med lynlås foroven. Foran har tasken en lomme i skind med anaconda-prægning, der indeholder clutchen. Denne DECADENT taske kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  36
  28
  15,5
 • Working bag black
  Working bag | Black
  2.900,00 DKK
  104-B Working Bag i sort er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring eller lommer inde i tasken. Tasken er lavet i blødt læder med struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11
 • Working bag cognac
  Working bag | Cognac
  2.900,00 DKK
  104-B Working Bag i cognac er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring eller lommer inde i tasken. Tasken er lavet i blødt læder med struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11
 • Working bag two pocket black
  Working bag two pocket | Black
  2.900,00 DKK
  120-B Working Bag i sort med to frontlommer er en ikonisk DECADENT-taske. Den er lavet i blødt skind med struktur og har ingen foring eller lommer indeni. Dette giver tasken det originale og rå udtryk. Working Bag lukkes med lynlås. Hankene giver mulighed for, at tasken bæres på skulderen, i hånden samt hængene på underarmen. Denne DECADENT-taske er perfekt til hverdagsbrug.
  36
  30
  11
 • Working bag two pocket cognac
  Working bag two pocket | Cognac
  2.900,00 DKK
  120-B Working Bag i cognac med to frontlommer er en ikonisk DECADENT-taske. Den er lavet i blødt skind med struktur og har ingen foring eller lommer indeni. Dette giver tasken det originale og rå udtryk. Working Bag lukkes med lynlås. Hankene giver mulighed for, at tasken bæres på skulderen, i hånden samt hængene på underarmen. Denne DECADENT-taske er perfekt til hverdagsbrug.
  36
  30
  11

OM DECADENT

DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år inden for modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag, der stadig i dag er en del af sortimentet. Alle DECADENT-styles produceres på en familieejet fabrik i Tyrkiet, hvor ekspertise i læderproduktion er blevet lært videre gennem generationer.

PRODUKTET

DECADENT blev grundlagt med udgangspunkt i én enkelt taske – en taske med en historie – kendetegnet ved rene linjer og med et klassisk udtryk. Det klassiske look udgør essensen af DECADENT, og kollektionernes variation afspejles i de mange farver samt forskellige skindkvaliteter. Indtil nu har hver sæson tilført nye klassikere, hvilket også vil gøre sig gældende i fremtidige kollektioner. Vi ønsker at skabe tasker til enhver kvinde i enhver alder, til alle formål – dag som aften - samt til ethvert outfit, uanset hvordan modebranchens trends dikteres. Alle designs er inspireret af hverdagslivet for kvinder overalt i verden samt deres behov for anvendelige, men stadig stilfulde tasker og accessories.

VORES ANSVAR

DECADENT er bygget på et ønske om at gøre det ordentligt. Vores tasker og accessories er lavet i den bedste skindkvalitet og i et enkelt design og er derfor holdbare på tværs af trends og sæsoner. Læderet, der bruges til alle DECADENT-styles, kommer fra fødevareindustrien. På den måde sikres den mest optimale udnyttelse af dyrene, og at ingen dyr slagtes blot for at anvende deres skind og destruere resten. Det tyrkiske garveri, hvorfra vi får alt læder, lever op til EU’s strengeste miljøkvalitetskrav, og garveriet sætter således en høj standard for at skåne miljøet mest muligt samtidig med at de leverer læder i den mest eksklusive kvalitet. Produktionen i Tyrkiet ligger vores hjerte nær. På den familieejede fabrik er der en stolt tradition for at lave læderprodukter i høj kvalitet og med mange eksklusive, håndlavede detaljer. Alle ansatte arbejder under gode forhold. Ved at placere vores produktion og garveri i Tyrkiet sikrer vi, at tasker og accessories produceres under hensyntagen til mennesker og dyr, ligesom vi holder den miljømæssige transportpåvirkning på et minimum.

FLAGSKIBSBUTIK

Træd ind i DECADENTs univers i vores flagskibsbutik beliggende i Store Regnegade 3, 1110 København K. Her har vi lagt al vores energi i at skabe et univers, som afspejler DECADENTs DNA. I butikken findes hele kollektionen i alle tilgængelige farvevariationer. Det er også muligt at købe gavekort direkte til butikken. Få den ultimative oplevelse af DECADENTs brand og ekspertvejledning i kollektionerne, læderpleje eller stylingtips. DECADENT Flagship store har åbent mandag-fredag 11-17.30 og lørdag 11-16. Kontakt butikken direkte på telefon 70707637