Skip to main content
Gratis fragt på alle ordrer - Gratis retur på ordrer over DKK 1500,-
 • Udsalg
  Adele tiny shopper Autumn orange
  Adele tiny shopper | Autumn orange
  Pris: 2.800,00 DKK
  Udsalgspris: 2.100,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i autumn orange, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Udsalg
  Adele tiny shopper Frosty green
  Adele tiny shopper | Frosty green
  Pris: 2.800,00 DKK
  Udsalgspris: 2.100,00 DKK
  592 Adele tiny shopper i frosty green, er den nyeste miniaturemodel i vores shopperunivers. Tasken er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, samt til pænere brug.
  24
  20
  11
 • Udsalg
  Adeline big bag Black
  Adeline big bag | Black
  Pris: 2.800,00 DKK
  Udsalgspris: 2.100,00 DKK
  580 Adeline big bag i black, er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken har to store rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Ydermere er der på taskens forside en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Adeline big bag kan enten bæres som en almindelig lang cross-body-taske eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  27
  18,5
  8,5
 • Udsalg
  Adeline big bag Wine
  Adeline big bag | Wine
  Pris: 2.800,00 DKK
  Udsalgspris: 2.100,00 DKK
  580 Adeline big bag i wine, er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken har to store rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Ydermere er der på taskens forside en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Adeline big bag kan enten bæres som en almindelig lang cross-body-taske eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  27
  18,5
  8,5
 • Udsalg
  Tiny round satchel bag w/buckle Autumn orange/black
  Agnes Tiny round satchel | Autumn orange/black
  Pris: 2.350,00 DKK
  Udsalgspris: 1.762,50 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i autumn orange med klap i black med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Udsalg
  Tiny round satchel bag w/buckle Bone/Cognac
  Agnes Tiny round satchel Bone/ | Cognac
  Pris: 2.350,00 DKK
  Udsalgspris: 1.762,50 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i Bone med klap i Cognac med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Udsalg
  Tiny round satchel bag w/buckle Frosty green/black
  Agnes Tiny round satchel | Frosty green/black
  Pris: 2.350,00 DKK
  Udsalgspris: 1.762,50 DKK
  402 DECADENT-sadeltaske i Frosty green med klap i black med ruskind på indersiden. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne lille og cool taske kan indeholde dine vigtigste sager og give dit outfit et frisk pust med sine mange anvendeligheder.
  21
  19
  7
 • Udsalg
  Aleah hand bag Suede army
  Aleah handbag | Suede army
  Pris: 3.830,00 DKK
  Udsalgspris: 2.872,50 DKK
  594 Aleah handbag i suede army er en ny lady-like model med håndtag, der kan bruges til både hverdag og fest. Tasken lukkes med en klap, der har sort ruskind og glat skind på oversiden og et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indeni er den inddelt i to rum, hvoraf det ene rum har en åben sidelomme og det andet rum har en lille lynlås lomme. Håndtaget tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen.
  31,5
  20,5
  10,5
 • Udsalg
  Alva DECADENT tote Army
  Alva DECADENT tote | Army
  Pris: 3.260,00 DKK
  Udsalgspris: 2.445,00 DKK
  596 Alva DECADENT tote i army er et net, der er lavet i gennemfarvet skind med en naturlig, glat struktur. Nettet fremstår helt rå og uden foring indeni. Indvendig er der påsyet en lille skindlomme. På forsiden af nettet, er der i bunden præget et stort DECADENT-logo. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  36
  33
  12
 • Udsalg
  Alva DECADENT tote Black
  Alva DECADENT tote | Black
  Pris: 3.260,00 DKK
  Udsalgspris: 2.445,00 DKK
  596 Alva DECADENT tote i black er et net, der er lavet i gennemfarvet skind med en naturlig, glat struktur. Nettet fremstår helt rå og uden foring indeni. Indvendig er der påsyet en lille skindlomme. På forsiden af nettet, er der i bunden præget et stort DECADENT-logo. Nettet er super lækkert til hverdagsbrug og holder desuden på tværs af trends og sæsoner.
  36
  33
  12
 • Udsalg
  Anabelle small bag autumn orange
  Anabelle small bag autumn orange
  Pris: 2.300,00 DKK
  Udsalgspris: 1.725,00 DKK
  581 Anabelle small bag i autumn orange, er en miniatureudgave af vores 580 Adelina big bag. Tasken har to rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Tasken kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  21
  13
  9
 • Udsalg
  Anabelle small bag Suede army
  Anabelle small bag | Suede army
  Pris: 2.300,00 DKK
  Udsalgspris: 1.725,00 DKK
  581 Anabelle small bag i suede army, er en miniatureudgave af vores 580 Adelina big bag. Tasken har to rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Tasken kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  21
  13
  9
 • Udsalg
  Anabelle small bag Suede autumn orange
  Anabelle small bag | Suede autumn orange
  Pris: 2.300,00 DKK
  Udsalgspris: 1.725,00 DKK
  581 Anabelle small bag i suede autumn orange, er en miniatureudgave af vores 580 Adelina big bag. Tasken har to rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Tasken kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  21
  13
  9
 • Udsalg
  Anabelle small bag Suede black
  Anabelle small bag | Suede black
  Pris: 2.300,00 DKK
  Udsalgspris: 1.725,00 DKK
  581 Anabelle small bag i suede black, er en miniatureudgave af vores 580 Adelina big bag. Tasken har to rum på hver side, som lukkes med en lynlås, hvoraf det ene indeholder en lille lynlåslomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et eksklusivt look. Tasken kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  21
  13
  9
 • Udsalg
  Aya shoulder bag Autumn orange
  Aya shoulder bag | Autumn orange
  Pris: 3.580,00 DKK
  Udsalgspris: 2.685,00 DKK
  587 Aya shoulder bag i autumn orange er en ny lady-like og elegant model, der kan bruges til både hverdag og fest. Tasken lukkes med en klap, der har autumn orange på oversiden og et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indeni er den inddelt i to rum, der er adskilt af et lynlåsrum og som er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Endvidere er der også en lille sidelomme. Tasken bæres på skulderen, og dens læderrem har trykknapper på, så man kan gøre denne både lang og kort.
  27,5
  16,5
  11,5
 • Udsalg
  Baby hold all Alligator black
  Baby hold all | Alligator black
  Pris: 2.230,00 DKK
  Udsalgspris: 1.672,50 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, sort læder med alligatorstruktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Udsalg
  Baby hold all Army
  Baby hold all | Army
  Pris: 2.230,00 DKK
  Udsalgspris: 1.672,50 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt army-farvet læder med struktur. Den har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Udsalg
  Baby hold all Bone
  Baby hold all | Bone
  Pris: 2.230,00 DKK
  Udsalgspris: 1.672,50 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, bone-farvet læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Udsalg
  Baby hold all cognac
  Baby hold all | Cognac
  Pris: 2.230,00 DKK
  Udsalgspris: 1.672,50 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, cognac-farvet læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Udsalg
  Baby hold all Navy
  Baby hold all | Navy
  Pris: 2.230,00 DKK
  Udsalgspris: 1.672,50 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, navy-farvet læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Udsalg
  Baby hold all Soft pink
  Baby hold all | Soft pink
  Pris: 2.230,00 DKK
  Udsalgspris: 1.672,50 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, soft pink læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Udsalg
  Baby hold all Wine
  Baby hold all | Wine
  Pris: 2.230,00 DKK
  Udsalgspris: 1.672,50 DKK
  219 Baby Hold all er lavet i blødt, wine-farvet læder med struktur, har en indvendig lomme og kan rumme alle dine vigtigste sager. Denne babyudgave af DECADENT Hold all’en har en aftagelig og justerbar cross-over rem, den kan bæres over skulderen, som cross-body eller under armen som en oversized clutch.
  30
  19
  10
 • Udsalg
  Udsolgt
  Belt bag Ash
  Belt bag | Ash
  Pris: 1.700,00 DKK
  Udsalgspris: 1.275,00 DKK
  285 Belt bag er en all time DECADENT favorit. Tasken i grå er lavet i, blødt skind er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker.
  29
  19
  3
 • Udsalg
  Weekend bag Alligator black
  Carolina Weekend bag | Alligator black
  Pris: 4.800,00 DKK
  Udsalgspris: 3.600,00 DKK
  358 Weekend bag i alligator black kan rumme alt du behøver til en forlænget weekend, træning eller bare de dage, hvor du skal have lidt ekstra med dig. Weekend bag har et stort og fuldt foret rum. I det store rum er der en sidelomme, en lille lomme med lynlås og et lille rum til mobilen. Der er påsat nitter i bunden, for at beskytte denne mod slid og snavs. Tasken kan enten bæres i hånden eller på underarmen med de korte håndtag eller over skulderen med den aftagelige skulderem. Weekendtasken er lavet i gennemfarvet skind med ministruktur.
  50
  34
  23
 • Udsalg
  Weekend bag Navy
  Carolina Weekend bag | Navy
  Pris: 4.800,00 DKK
  Udsalgspris: 3.600,00 DKK
  358 Weekend bag i navy kan rumme alt du behøver til en forlænget weekend, træning eller bare de dage, hvor du skal have lidt ekstra med dig. Weekend bag har et stort og fuldt foret rum. I det store rum er der en sidelomme, en lille lomme med lynlås og et lille rum til mobilen. Der er påsat nitter i bunden, for at beskytte denne mod slid og snavs. Tasken kan enten bæres i hånden eller på underarmen med de korte håndtag eller over skulderen med den aftagelige skulderem. Weekendtasken er lavet i gennemfarvet skind med ministruktur.
  50
  34
  23
 • Udsalg
  Computer bag Alligator black
  Cassie Computer bag | Alligator black
  Pris: 4.170,00 DKK
  Udsalgspris: 3.127,50 DKK
  500 Computer Bag i alligator black, er en eksklusiv lædertaske, med plads til en computer. Indeni er der et stort rum, en sidelomme med lynlås - samt et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med en magnet. Hele tasken er i ruskind, men på det sidste stykke af tasken er den i glat skind. Computer Bag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  37
  28
  14
 • Udsalg
  Computer bag Suede cognac
  Cassie Computer bag | Suede cognac
  Pris: 4.170,00 DKK
  Udsalgspris: 3.127,50 DKK
  500 Computer Bag i suede cognac, er en eksklusiv lædertaske, med plads til en computer. Indeni er der et stort rum, en sidelomme med lynlås - samt et vatteret sleeve til en computer (13”), der lukkes med en magnet. Hele tasken er i ruskind, men på det sidste stykke af tasken er den i glat skind. Computer Bag kan bæres på armen, på skulderen eller i hånden.
  37
  28
  14
 • Udsalg
  Tassel with key-ring Suede autumn orange
  Cassie Tassel with key-ring | Suede autumn orange
  Pris: 280,00 DKK
  Udsalgspris: 210,00 DKK
  102 Tassel with key ring i suede autumn orange er en fin lille nøglering, der enten kan bruges som en klassisk nøglering, eller hænges på din taske som pynt. Nøgleringen er lavet i lækkert, gennemfarvet skind med struktur, som er skåret i strimler og samlet til en kvast.
  21
 • Udsalg
  Tassel with key-ring Suede sand
  Cassie Tassel with key-ring | Suede sand
  Pris: 280,00 DKK
  Udsalgspris: 210,00 DKK
  102 Tassel with key ring i suede sand er en fin lille nøglering, der enten kan bruges som en klassisk nøglering, eller hænges på din taske som pynt. Nøgleringen er lavet i lækkert, gennemfarvet skind med struktur, som er skåret i strimler og samlet til en kvast.
  21
 • Udsalg
  Mobile and key purse anaconda black
  Elsa Mobile and key purse | Anaconda black
  Pris: 700,00 DKK
  Udsalgspris: 525,00 DKK
  387-B Mobile and key purse i anaconda sort skind med struktur er en ideel mobiltaske, der kan bæres rundt om halsen. Pungen kan tages af og fungere som pung eller mobilcover. Der er fór i pungen, og den lukkes med en lynlås. Der er mulighed for at sætte nøgler i denne iPhone-pung også, og er således en uundværlig DECADENT-accessory til dine småting i hverdagen. Stroppen er 90 cm.
  16
  10
  -
 • Udsalg
  Mobile and key purse black
  Elsa Mobile and key purse | Black
  Pris: 700,00 DKK
  Udsalgspris: 525,00 DKK
  387-B Mobile and key purse i sort skind med struktur er en ideel mobiltaske, der kan bæres rundt om halsen. Pungen kan tages af og fungere som pung eller mobilcover. Der er fór i pungen, og den lukkes med en lynlås. Der er mulighed for at sætte nøgler i denne iPhone-pung også, og er således en uundværlig DECADENT-accessory til dine småting i hverdagen. Stroppen er 90 cm.
  16
  10
  -
 • Udsalg
  Mobile and key purse cognac
  Elsa Mobile and key purse | Cognac
  Pris: 700,00 DKK
  Udsalgspris: 525,00 DKK
  387-B Mobile and key purse i cognac skind med struktur er en ideel mobiltaske, der kan bæres rundt om halsen. Pungen kan tages af og fungere som pung eller mobilcover. Der er fór i pungen, og den lukkes med en lynlås. Der er mulighed for at sætte nøgler i denne iPhone-pung også, og er således en uundværlig DECADENT-accessory til dine småting i hverdagen. Stroppen er 90 cm.
  16
  10
  -
 • Udsalg
  Erin Zip wallet Alligator charcoal
  Erin Zip wallet | Alligator charcoal
  Pris: 1.400,00 DKK
  Udsalgspris: 700,00 DKK
  Den klassiske 342 DECADENT Zip wallet i farven Alligator charcoal opfylder alle behov for plads, overskuelighed og anvendelighed. Indvendig har pungen rigelig plads til mønter, kvitteringer, sedler samt 12 pladser til kreditkort – seks på hver side. Zip Wallet har en ekstra ydrelomme på forsiden. Møntrummet indeni er i lys ruskind. Pungens lange rem giver mulighed for, at man bruger den som clutch. Der er plads til en iPhone i enten forlommen eller nede i pungen.
  19
  11
  2
 • Udsalg
  Zip wallet Alligator sand
  Erin Zip wallet | Alligator sand
  Pris: 1.400,00 DKK
  Udsalgspris: 1.050,00 DKK
  Den klassiske 342 DECADENT Zip wallet i farven alligator sand opfylder alle behov for plads, overskuelighed og anvendelighed. Indvendig har pungen rigelig plads til mønter, kvitteringer, sedler samt 12 pladser til kreditkort – seks på hver side. Zip Wallet har en ekstra ydrelomme på forsiden. Møntrummet indeni er i lys ruskind. Pungens lange rem giver mulighed for, at man bruger den som clutch. Der er plads til en iPhone i enten forlommen eller nede i pungen.
  19
  11
  2
 • Udsalg
  Zip wallet Bone
  Erin Zip wallet | Bone
  Pris: 1.400,00 DKK
  Udsalgspris: 1.050,00 DKK
  Den klassiske 342 DECADENT Zip wallet i farven Bone opfylder alle behov for plads, overskuelighed og anvendelighed. Indvendig har pungen rigelig plads til mønter, kvitteringer, sedler samt 12 pladser til kreditkort – seks på hver side. Zip Wallet har en ekstra ydrelomme på forsiden. Møntrummet indeni er i lys ruskind. Pungens lange rem giver mulighed for, at man bruger den som clutch. Der er plads til en iPhone i enten forlommen eller nede i pungen.
  19
  11
  2
 • Udsalg
  zip wallet stone
  Erin Zip wallet | Stone
  Pris: 1.400,00 DKK
  Udsalgspris: 700,00 DKK
  Den klassiske 342 DECADENT Zip wallet i farven Stone opfylder alle behov for plads, overskuelighed og anvendelighed. Indvendig har pungen rigelig plads til mønter, kvitteringer, sedler samt 12 pladser til kreditkort – seks på hver side. Zip Wallet har en ekstra ydrelomme på forsiden. Møntrummet indeni er i lys ruskind. Pungens lange rem giver mulighed for, at man bruger den som clutch. Der er plads til en iPhone i enten forlommen eller nede i pungen.
  19
  11
  2
 • Udsalg
  Medium zip wallet Autumn orange
  Esther Medium zip wallet | Autumn orange
  Pris: 1.080,00 DKK
  Udsalgspris: 810,00 DKK
  217 Medium zip wallet i autumn orange er perfekt til dig, som gerne vil samle mobil og pung et sted. Denne pung har plads til 6 kreditkort - 3 på hver side, samt et møntrum i midten.
  15
  9
  2
 • Udsalg
  Medium zip wallet Frosty green
  Esther Medium zip wallet | Frosty green
  Pris: 1.080,00 DKK
  Udsalgspris: 810,00 DKK
  217 Medium zip wallet i frosty green er perfekt til dig, som gerne vil samle mobil og pung et sted. Denne pung har plads til 6 kreditkort - 3 på hver side, samt et møntrum i midten.
  15
  9
  2
 • Udsalg
  Medium zip wallet stone
  Esther Medium zip wallet | Stone
  Pris: 1.080,00 DKK
  Udsalgspris: 540,00 DKK
  217 Medium zip wallet i stone er perfekt til dig, som gerne vil samle mobil og pung et sted. Denne pung har plads til 6 kreditkort - 3 på hver side, samt et møntrum i midten.
  15
  9
  2
 • Udsalg
  X-small shopper bone
  Grace X-small shopper | Bone
  Pris: 3.000,00 DKK
  Udsalgspris: 2.250,00 DKK
  468 DECADENT X-small Shopper er den perfekte miniaturetaske. Denne X-Small Shopper i bone er fuldt foret og har en indvendig lomme, der lukkes med en lynlås. Hankene tillader, at tasken kan bæres på underarmen eller i hånden. Den aftagelige, justerbare strop giver tasken uendelige muligheder, da den også kan bæres på skulderen eller tværs over kroppen. Tasken er stilfuld og perfekt til hverdagsbrug, og trods størrelsen er den yderst rummelig, praktisk samt perfekt til pænere brug.

  Se alle X-Small Shoppere her.

  28
  22
  12
 • Udsalg
  Make up purse bone
  Hannah Make up purse | Bone
  Pris: 1.050,00 DKK
  Udsalgspris: 787,50 DKK
  502 Make up purse i bone, er en blød og praktisk makeup taske med foring indeni samt en indvendig lynlåslomme. Tasken har en strop og kan også benyttes som clutch. Tasken er perfekt til at have liggende i en stor taske. Den lukkes med en lynlås.
  19
  14
  7
 • Udsalg
  Make up purse stone
  Hannah Make up purse | Stone
  Pris: 1.050,00 DKK
  Udsalgspris: 525,00 DKK
  502 Make up purse i stone, er en blød og praktisk makeup taske med foring indeni samt en indvendig lynlåslomme. Tasken har en strop og kan også benyttes som clutch. Tasken er perfekt til at have liggende i en stor taske. Den lukkes med en lynlås.
  19
  14
  7
 • Udsalg
  Make up purse Suede autumn orange
  Hannah Make up purse | Suede autumn orange
  Pris: 1.050,00 DKK
  Udsalgspris: 787,50 DKK
  502 Make up purse i suede autumn orange, er en blød og praktisk make up taske med foring indeni samt en indvendig lynlåslomme. Tasken har en strop og kan også benyttes som clutch. Tasken er perfekt til at have liggende i en stor taske. Den lukkes med en lynlås.
  19
  14
  7
 • Udsalg
  Make up purse Suede sand
  Hannah Make up purse | Suede sand
  Pris: 1.050,00 DKK
  Udsalgspris: 787,50 DKK
  502 Make up purse i suede sand, er en blød og praktisk make up taske med foring indeni samt en indvendig lynlåslomme. Tasken har en strop og kan også benyttes som clutch. Tasken er perfekt til at have liggende i en stor taske. Den lukkes med en lynlås.
  19
  14
  7
 • Udsalg
  Baby shopper Bone
  Hazel Baby shopper | Bone
  Pris: 2.050,00 DKK
  Udsalgspris: 1.537,50 DKK
  405 Baby Shopper i farven Bone i skind med struktur. Denne elegante taske er en af DECADENTs klassikere, og tasken giver mange muligheder. Med justerbar og aftagelig strop bliver Baby Shopperen ideel til hverdagsbrug såvel som til fest- og aftenbrug. Den lange strop gør det også muligt at bruge tasken cross over, og da stroppen er aftagelig, kan tasken også bruges som clutch. Indvendigt har den en lynlåslomme, og der er plads til nøgler, pung, mobil samt det mest nødvendige.
  21
  13
  5
 • Udsalg
  Heart key ring Autumn orange
  Heart key ring | Autumn orange
  Pris: 300,00 DKK
  Udsalgspris: 225,00 DKK
  118 Heart key ring er en fin nøglering i autumn orange, der enten kan bruges som en klassisk nøglering, eller hænges på din taske som pynt. Nøgleringen er lavet i lækkert, gennemfarvet skind med struktur. Alt overskuddet fra salget af denne nøglering går til Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.
  7,5
  7,5
  1
 • Udsalg
  Heart key ring Frosty green
  Heart key ring | Frosty green
  Pris: 300,00 DKK
  Udsalgspris: 225,00 DKK
  118 Heart key ring er en fin nøglering i frosty green, der enten kan bruges som en klassisk nøglering, eller hænges på din taske som pynt. Nøgleringen er lavet i lækkert, gennemfarvet skind med struktur. Alt overskuddet fra salget af denne nøglering går til Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.
  7,5
  7,5
  1
 • Udsalg
  iPad Sleeve Anaconda black
  iPad Sleeve | Anaconda black
  Pris: 1.400,00 DKK
  Udsalgspris: 1.050,00 DKK
  346 iPad sleeve fra DECADENT i sort anaconda skind med struktur er det perfekte cover til din iPad eller anden tablet. Sleevet er foret med en polstring, der beskytter din tablet og kan åbnes langs den øverste kant og ned langs siden.
  26
  20
  2
 • Udsalg
  iPad Sleeve Black
  iPad Sleeve | Black
  Pris: 1.400,00 DKK
  Udsalgspris: 1.050,00 DKK
  346 iPad sleeve fra DECADENT i sort skind med struktur er det perfekte cover til din iPad eller anden tablet. Sleevet er foret med en polstring, der beskytter din tablet og kan åbnes langs den øverste kant og ned langs siden.
  26
  20
  2
 • Udsalg
  Two side card holder Anaconda cognac
  Isla smart card holder | Anaconda cognac
  Pris: 520,00 DKK
  Udsalgspris: 260,00 DKK
  267 DECADENT Two side card holder i farven Anaconda cognac er perfekt, når du ikke har behov for at have din pung med men blot ønsker at have de vigtigste kort med dig. Denne kortholder har rum til seks kreditkort - tre på hver yderside og har en åben midtersektion foroven. Kortholderen er perfekt som rejsepung, eller til aftenbrug i en clutch.
  10
  8
  0,75
 • Udsalg
  Jacy clutch Alligator black
  Jacy clutch | Alligator black
  Pris: 1.680,00 DKK
  Udsalgspris: 1.260,00 DKK
  602 Jacy clutch i alligator black, er perfekt til festlige lejligheder, da den kan rumme de mest nødvendige ting. Indvendigt har clutchen et stort foret rum. På forsiden af clutchen er der ydermere 2 lynlåsrum. Clutchen har en strop, som gør det muligt at bære den om håndleddet. Størrelsen gør også, at den er god at bære under armen, og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  26,5
  18
  1,5
 • Udsalg
  Jacy clutch Black
  Jacy clutch | Black
  Pris: 1.680,00 DKK
  Udsalgspris: 1.260,00 DKK
  602 Jacy clutch i black, er perfekt til festlige lejligheder, da den kan rumme de mest nødvendige ting. Indvendigt har clutchen et stort foret rum. På forsiden af clutchen er der ydermere 2 lynlåsrum. Clutchen har en strop, som gør det muligt at bære den om håndleddet. Størrelsen gør også, at den er god at bære under armen, og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  26,5
  18
  1,5
 • Udsalg
  Belt bag Alligator sand
  Jade Belt bag | Alligator sand
  Pris: 1.700,00 DKK
  Udsalgspris: 1.275,00 DKK
  285 Belt bag er en all time DECADENT favorit. Tasken i alligator sand, er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker.
  29
  19
  3
 • Udsalg
  Belt bag Navy
  Jade Belt bag | Navy
  Pris: 1.700,00 DKK
  Udsalgspris: 1.275,00 DKK
  285 Belt bag er en all time DECADENT favorit. Tasken i navy-farvet, blødt skind er casual, rå og super anvendelig. Denne tre-i-én taske har en justérbar og aftagelig kanvasstrop, der gør det muligt at bruge den som clutch, skuldertaske samt bæltetaske. Tasken lukkes med lynlås og har en indvendig lomme samt to udvendige, der ligeledes lukkes med lynlås. Når først du har investeret i en Belt Bag, vil du ikke have behov for andre små tasker.
  29
  19
  3
 • Udsalg
  Jasmin Mobile wallet Anaconda black
  Jasmin Mobile wallet | Anaconda black
  Pris: 1.080,00 DKK
  Udsalgspris: 540,00 DKK
  258 Mobile wallet i farven anaconda black er perfekt til dig som gerne vil samle mobil og pung et sted. Indvendig har denne pung mobillomme med plads til alle generationer af iPhone samt 5 rum til kreditkort. Pungen lukkes med en tryklås og har en lynlåslomme til mønter på forsiden.
  8
  15,5
  2-2,5
 • Udsalg
  Jasmin Mobile wallet Cognac
  Jasmin Mobile wallet | Cognac
  Pris: 1.080,00 DKK
  Udsalgspris: 540,00 DKK
  258 Mobile wallet i farven cognac er perfekt til dig som gerne vil samle mobil og pung et sted. Indvendig har denne pung mobillomme med plads til alle generationer af iPhone samt 5 rum til kreditkort. Pungen lukkes med en tryklås og har en lynlåslomme til mønter på forsiden.
  8
  15,5
  2-2,5
 • Udsalg
  Mobile wallet Stone
  Jasmin Mobile wallet | Stone
  Pris: 1.080,00 DKK
  Udsalgspris: 540,00 DKK
  258 Mobile wallet i farven stone er perfekt til dig som gerne vil samle mobil og pung et sted. Indvendig har denne pung mobillomme med plads til alle generationer af iPhone samt 5 rum til kreditkort. Pungen lukkes med en tryklås og har en lynlåslomme til mønter på forsiden.
  8
  15,5
  2-2,5
 • Udsalg
  Small flat cross body
  Jayla Small flat cross body | Bone
  Pris: 1.700,00 DKK
  Udsalgspris: 1.275,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven bone er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Udsalg
  Small flat cross body Suede sand
  Jayla Small flat cross body | Suede sand
  Pris: 1.700,00 DKK
  Udsalgspris: 1.275,00 DKK
  266 Small flat cross body bag i farven suede sand er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne DECADENT taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme som lukkes med en lynlås.Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  28
  19
  3
 • Udsalg
  Cross body bag with canvas Suede autumn orange
  Kylie Cross body | Suede autumn orange
  Pris: 3.200,00 DKK
  Udsalgspris: 2.400,00 DKK
  522 Cross body with canvas i suede autumn orange er en ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderem i canvas bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum på hver side af tasken –som lukkes med en magnet. Tasken lukkes med en læderstrop og trykknap på bagsiden. Kanvasstroppen er i samme tone som tasken.
  30,5
  27
  9
 • Udsalg
  Laptop sleeve Alligator black
  Laptop sleeve | Alligator black
  Pris: 2.000,00 DKK
  Udsalgspris: 1.500,00 DKK
  345 Laptop sleeve fra DECADENT i alligator sort er det perfekte cover til din bærbare computer. Sleevet er foret med en polstring, der beskytter computeren og kan åbnes langs den øverste kant og ned langs siden. Indeni er der 3 små lommer til kredit-, visitkort eller lign.
  37
  27
  2
 • Udsalg
  Laptop sleeve Black
  Laptop sleeve | Black
  Pris: 2.000,00 DKK
  Udsalgspris: 1.500,00 DKK
  345 Laptop sleeve fra DECADENT i sort skind med struktur er det perfekte cover til din bærbare computer. Sleevet er foret med en polstring, der beskytter computeren og kan åbnes langs den øverste kant og ned langs siden. Indeni er der 3 små lommer til kredit-, visitkort eller lign.
  37
  27
  2
 • Udsalg
  Laptop sleeve Cognac
  Laptop sleeve | Cognac
  Pris: 2.000,00 DKK
  Udsalgspris: 1.500,00 DKK
  345 Laptop sleeve fra DECADENT i cognac-farvet skind med struktur er det perfekte cover til din bærbare computer. Sleevet er foret med en polstring, der beskytter computeren og kan åbnes langs den øverste kant og ned langs siden. Indeni er der 3 små lommer til kredit-, visitkort eller lign.
  37
  27
  2
 • Udsalg
  Monica card holder Black
  Monica card holder | Black
  Pris: 670,00 DKK
  Udsalgspris: 502,50 DKK
  603 Monica card holder i black, er en ideel kortholder, der kan bæres rundt om halsen. Pungen er forret og lukkes med lynlås. Den kan desuden tages af og bruges som pung eller kortholder. Der er også mulighed for at sætte nøgler i denne kortholder-pung, og den er således en uundværlig DECADENT-accessory til dine småting i hverdagen. Stroppen er 90 cm.
  12
  8
 • Udsalg
  Monica card holder Cognac
  Monica card holder | Cognac
  Pris: 670,00 DKK
  Udsalgspris: 502,50 DKK
  603 Monica card holder i cognac, er en ideel kortholder, der kan bæres rundt om halsen. Pungen er forret og lukkes med lynlås. Den kan desuden tages af og bruges som pung eller kortholder. Der er også mulighed for at sætte nøgler i denne kortholder-pung, og den er således en uundværlig DECADENT-accessory til dine småting i hverdagen. Stroppen er 90 cm.
  12
  8
 • Udsalg
  Monica card holder Soft pink
  Monica card holder | Soft pink
  Pris: 670,00 DKK
  Udsalgspris: 502,50 DKK
  603 Monica card holder i soft pink, er en ideel kortholder, der kan bæres rundt om halsen. Pungen er forret og lukkes med lynlås. Den kan desuden tages af og bruges som pung eller kortholder. Der er også mulighed for at sætte nøgler i denne kortholder-pung, og den er således en uundværlig DECADENT-accessory til dine småting i hverdagen. Stroppen er 90 cm.
  12
  8
 • Udsalg
  Small clutch w/ buckle Suede autumn orange
  Nora Small clutch w/ buckle | Suede autumn orange
  Pris: 1.600,00 DKK
  Udsalgspris: 1.200,00 DKK
  406 Small clutch i suede autumn orange er perfekt til festlige lejligheder. Clutchen lukkes med en klap og et tofarvet spænde i guld og sølv. Indeni er der et stort, foret rum, en lille lomme og en lille, indbygget kortholder. På bagsiden af clutchen er der desuden en lille lomme. Størrelsen gør den rar at bære både i hånden og under armen og er den perfekte accessory til fest eller dage, hvor du kun skal have det mest nødvendige med.
  24
  13,5
  3
 • Udsalg
  Big shoulder bag Black
  Nova Big shoulder bag | Black
  Pris: 3.620,00 DKK
  Udsalgspris: 2.715,00 DKK
  422 Big shoulder bag i black, er en stor og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås i den ene side og to åbne lommer i den anden. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen. Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
  45
  37
  15
 • Udsalg
  Big shoulder bag Suede army
  Nova Big shoulder bag | Suede army
  Pris: 3.620,00 DKK
  Udsalgspris: 2.715,00 DKK
  422 Big shoulder bag i suede army, er en stor og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås i den ene side og to åbne lommer i den anden. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen. Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
  45
  37
  15
 • Udsalg
  Big shoulder bag Suede cognac
  Nova Big shoulder bag | Suede cognac
  Pris: 3.620,00 DKK
  Udsalgspris: 2.715,00 DKK
  422 Big shoulder bag i suede cognac, er en stor og rummelig taske med fine detaljer. Tasken lukkes med en lynlås, og indvendigt er den fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås i den ene side og to åbne lommer i den anden. På bagsiden af tasken er der en stor lomme, som lukkes med en magnetlukning i toppen. Denne DECADENT-taske har en lang skulderrem, som også kan gøre kort ved at flytte karabinerne. Det giver denne taske mange anvendelsesmuligheder.
  45
  37
  15
 • Udsalg
  Mini flat cross body Bone
  Page Mini flat cross body | Bone
  Pris: 1.500,00 DKK
  Udsalgspris: 1.125,00 DKK
  251 DECADENT Mini flat cross body bag i farven bone er en lille fin gå-ud-taske med plads til de vigtigste sager. Den har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en lille, indbygget lomme samt plads til tre kreditkort. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås.
  22
  13
  3
 • Udsalg
  Woven handbag w. strap Navy
  Piper Woven handbag w. strap | Navy
  Pris: 5.730,00 DKK
  Udsalgspris: 2.865,00 DKK
  549 Woven handbag w. strap i navy er lavet i en eksklusiv flettet udgave. Tasken kan bæres i hånden eller på underarmen i de to hanke eller som crossover med den lange, aftagelige rem. Indeni er den inddelt i to rum, der er adskilt af et lynlåsrum, der er stort nok til, at både pung og andre sager kan gemmes væk. Der er endvidere endnu en lille lynlåslomme. Tasken lukkes med en magnet. Dette er tasken, der både er praktisk og chic, og som blot vil blive smukkere med årene.
  36
  27,5
  14
 • Udsalg
  Round Cross Body Bag Autumn orange
  Polina Round Cross Body Bag | Autumn orange
  Pris: 2.120,00 DKK
  Udsalgspris: 1.590,00 DKK
  374 Round cross body taske i farven autumn orange, er en lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne DECADENT-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte DECADENT-stribe på fronten. Brug denne lille, men rummelige taske til de dage du ikke skal have så meget med eller til festlige lejligheder.
  20
  15
  7
 • Udsalg
  Tiny open cross body Anaconda black
  Rose Tiny open cross body | Anaconda black
  Pris: 1.300,00 DKK
  Udsalgspris: 975,00 DKK
  379 Tiny open cross body i anacondaskind er den perfekte minitaske til festlige lejligheder. Tasken er åben for oven med en magnetisk lukkestrop. Indeni har den to rum på hver side af et midterrum, der lukkes med lynlås. Den har en kombineret kæde- og skindrem, der gør den nem at bære cross-over eller bare over skulderen.
  18,5
  11
  4-5
 • Udsalg
  Tiny open cross body Black
  Rose Tiny open cross body | Black
  Pris: 1.300,00 DKK
  Udsalgspris: 975,00 DKK
  379 Tiny open cross body i sort, glat skind er den perfekte minitaske til festlige lejligheder. Tasken er åben for oven med en magnetisk lukkestrop. Indeni har den to rum på hver side af et midterrum, der lukkes med lynlås. Den har en kombineret kæde- og skindrem, der gør den nem at bære cross-over eller bare over skulderen.
  18,5
  11
  4-5
 • Udsalg
  Tiny open cross body Suede army
  Rose Tiny open cross body | Suede army
  Pris: 1.300,00 DKK
  Udsalgspris: 975,00 DKK
  379 Tiny open cross body i suede army, er den perfekte minitaske til festlige lejligheder. Tasken er åben for oven med en magnetisk lukkestrop. Indeni har den to rum på hver side af et midterrum, der lukkes med lynlås. Den har en kombineret kæde- og skindrem, der gør den nem at bære cross-over eller bare over skulderen.
  18,5
  11
  4-5
 • Udsalg
  Tiny open cross body Suede cognac
  Rose Tiny open cross body | Suede cognac
  Pris: 1.300,00 DKK
  Udsalgspris: 975,00 DKK
  379 Tiny open cross body i Suede cognac, er den perfekte minitaske til festlige lejligheder. Tasken er åben for oven med en magnetisk lukkestrop. Indeni har den to rum på hver side af et midterrum, der lukkes med lynlås. Den har en kombineret kæde- og skindrem, der gør den nem at bære cross-over eller bare over skulderen.
  18,5
  11
  4-5
 • Udsalg
  Small shopper bone
  Scarlet Small shopper | Bone
  Pris: 3.200,00 DKK
  Udsalgspris: 2.400,00 DKK
  105s Small Shopper er den mest populære DECADENT-taske. Tasken er i gennemfarvet bone skind med struktur. Small Shopper er fuldt foret og har to mindre indvendige lommer samt en lomme til mobil. Tasken lukkes med en lynlås. Hankene er lange nok til at bære tasken på skulderen, på underarmen eller i hånden. Denne stilfulde taske er praktisk og velegnet til kvinder i alle aldre. Small shopper holder pasformen, når den stilles på gulvet, og den er ideel til pænere- såvel som hverdagsbrug.

  Se alle Small Shoppere her.

  35
  24
  15
 • Udsalg
  Small clutch w. double chain Suede sand
  Small clutch w. double chain | Suede sand
  Pris: 2.800,00 DKK
  Udsalgspris: 2.100,00 DKK
  547 Small clutch w. double chain i suede sand er perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Tasken lukkes med en klap, der har ruskind på indersiden og en magnetlukning. Indvendigt har tasken et rum med plads til det mest nødvendige, samt en lille lynlåslomme. Bagpå tasken er der desuden en lille lomme. Remmen er lavet af en kæde for at give tasken et lækkert look. Small clutch w. double chain kan enten bæres som en almindelig lang cross-body eller remmen kan gøres dobbelt ved et enkelt træk og bæres på skulderen.
  23
  16
  8
 • Udsalg
  Small bucket bag w/buckle Alligator sand
  Sophie Small bucket bag w/buckle | Alligator sand
  Pris: 2.350,00 DKK
  Udsalgspris: 1.762,50 DKK
  401 Small bucket bag i alligator sand er en lille, men rummelig taske med fine detaljer. Den lukkes med et eksklusivt, tofarvet spænde i sølv og guld. Indvendig er tasken fuldforet og har en lille sidelomme, der lukkes med lynlås. På bagsiden har tasken en lille lomme uden lukning. Denne DECADAENT-taske har en lang, regulerbar og aftagelig rem, der giver mange anvendelsesmuligheder. Denne lille taske kan både bruges til hverdag og fest.
  18
  21
  11
 • Udsalg
  Woven small flat cross body Cognac
  Vega Woven cross body | Cognac
  Pris: 2.570,00 DKK
  Udsalgspris: 1.927,50 DKK
  437 Woven small flat cross body i Cognac er en eksklusiv, flettet version af vores populære ’266 Small flat cross body bag’. Det er en fin, lille taske der både kan bruges til hverdag og fest og som rummer mere end man tror. Den åbnes og lukkes med en lynlås foroven og indeni er tasken fuldt foret og har en lille sidelomme med lynlås. Remmen er lang, regulerbar og aftagelig og giver tasken en lang række anvendelsesmuligheder.
  28
  19
  3
 • Udsalg
  Woven small flat cross body Navy
  Vega Woven cross body | Navy
  Pris: 2.570,00 DKK
  Udsalgspris: 1.927,50 DKK
  437 Woven small flat cross body i navy er en eksklusiv, flettet version af vores populære ’266 Small flat cross body bag’. Det er en fin, lille taske der både kan bruges til hverdag og fest og som rummer mere end man tror. Den åbnes og lukkes med en lynlås foroven og indeni er tasken fuldt foret og har en lille sidelomme med lynlås. Remmen er lang, regulerbar og aftagelig og giver tasken en lang række anvendelsesmuligheder.
  28
  19
  3
 • Udsalg
  Woven small flat cross body Black
  Vega Woven small body | Black
  Pris: 2.570,00 DKK
  Udsalgspris: 1.927,50 DKK
  437 Woven small flat cross body i Black er en eksklusiv, flettet version af vores populære ’266 Small flat cross body bag’. Det er en fin, lille taske der både kan bruges til hverdag og fest og som rummer mere end man tror. Den åbnes og lukkes med en lynlås foroven og indeni er tasken fuldt foret og har en lille sidelomme med lynlås. Remmen er lang, regulerbar og aftagelig og giver tasken en lang række anvendelsesmuligheder.
  28
  19
  3
 • Udsalg
  Cross over hold all with zipper Alligator black
  Vera Cross over hold all with zipper | Alligator black
  Pris: 2.420,00 DKK
  Udsalgspris: 1.815,00 DKK
  359 Cross over hold all with zipper pocket i alligator black er en ny og ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum, der også lukkes med lynlås. Tasken er lavet i DECADENTs klassiske, gennemfarvede skind med struk
  33
  25
  9
 • Udsalg
  Cross over hold all with zipper Black
  Vera Cross over hold all with zipper | Black
  Pris: 2.420,00 DKK
  Udsalgspris: 1.815,00 DKK
  359 Cross over hold all with zipper pocket i sort er en ny og ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum, der også lukkes med lynlås. Tasken er lavet i DECADENTs klassiske, gennemfarvede skind med struktur
  33
  25
  9
 • Udsalg
  Cross over hold all with zipper Bone
  Vera Cross over hold all with zipper | Bone
  Pris: 2.420,00 DKK
  Udsalgspris: 1.815,00 DKK
  359 Cross over hold all with zipper pocket i bone er en ny og ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum, der også lukkes med lynlås. Tasken er lavet i DECADENTs klassiske, gennemfarvede skind med struktur
  33
  25
  9
 • Udsalg
  Cross over hold all with zipper Cognac
  Vera Cross over hold all with zipper | Cognac
  Pris: 2.420,00 DKK
  Udsalgspris: 1.815,00 DKK
  359 Cross over hold all with zipper pocket i cognac er en ny og ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum, der også lukkes med lynlås. Tasken er lavet i DECADENTs klassiske, gennemfarvede skind med struktur.
  33
  25
  9
 • Udsalg
  Cross over hold all with zipper Navy
  Vera Cross over hold all with zipper | Navy
  Pris: 2.420,00 DKK
  Udsalgspris: 1.815,00 DKK
  359 Cross over hold all with zipper pocket i navy er en ny og ideel hverdagstaske. Denne taske i mellemstørrelse kan indeholde alle dine hverdagsnødvendigheder, og kan med den aftagelige og justerbare skulderrem bæres på flere forskellige måder. Tasken består af et stort rum med et mindre lynlåsrum indeni. Udenpå er der et ekstra rum, der også lukkes med lynlås. Tasken er lavet i DECADENTs klassiske, gennemfarvede skind med struktur
  33
  25
  9
 • Udsalg
  Working bag black
  Working bag | Black
  Pris: 2.900,00 DKK
  Udsalgspris: 2.320,00 DKK
  104-B Working Bag i sort er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring eller lommer inde i tasken. Tasken er lavet i blødt læder med struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11
 • Udsalg
  Working bag cognac
  Working bag | Cognac
  Pris: 2.900,00 DKK
  Udsalgspris: 2.320,00 DKK
  104-B Working Bag i cognac er en ikonisk DECADENT-taske. Den er naturlig og rå uden foring eller lommer inde i tasken. Tasken er lavet i blødt læder med struktur. Den lukkes med en lynlås og kan bæres som skuldertaske. Working bag er helt perfekt som en hverdagstaske, der holder på tværs af trends og sæsoner.
  31
  38
  11

OM DECADENT

DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år inden for modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag, der stadig i dag er en del af sortimentet. Alle DECADENT-styles produceres på en familieejet fabrik i Tyrkiet, hvor ekspertise i læderproduktion er blevet lært videre gennem generationer.

PRODUKTET

DECADENT blev grundlagt med udgangspunkt i én enkelt taske – en taske med en historie – kendetegnet ved rene linjer og med et klassisk udtryk. Det klassiske look udgør essensen af DECADENT, og kollektionernes variation afspejles i de mange farver samt forskellige skindkvaliteter. Indtil nu har hver sæson tilført nye klassikere, hvilket også vil gøre sig gældende i fremtidige kollektioner. Vi ønsker at skabe tasker til enhver kvinde i enhver alder, til alle formål – dag som aften - samt til ethvert outfit, uanset hvordan modebranchens trends dikteres. Alle designs er inspireret af hverdagslivet for kvinder overalt i verden samt deres behov for anvendelige, men stadig stilfulde tasker og accessories.

VORES ANSVAR

DECADENT er bygget på et ønske om at gøre det ordentligt. Vores tasker og accessories er lavet i den bedste skindkvalitet og i et enkelt design og er derfor holdbare på tværs af trends og sæsoner. Læderet, der bruges til alle DECADENT-styles, kommer fra fødevareindustrien. På den måde sikres den mest optimale udnyttelse af dyrene, og at ingen dyr slagtes blot for at anvende deres skind og destruere resten. Det tyrkiske garveri, hvorfra vi får alt læder, lever op til EU’s strengeste miljøkvalitetskrav, og garveriet sætter således en høj standard for at skåne miljøet mest muligt samtidig med at de leverer læder i den mest eksklusive kvalitet. Produktionen i Tyrkiet ligger vores hjerte nær. På den familieejede fabrik er der en stolt tradition for at lave læderprodukter i høj kvalitet og med mange eksklusive, håndlavede detaljer. Alle ansatte arbejder under gode forhold. Ved at placere vores produktion og garveri i Tyrkiet sikrer vi, at tasker og accessories produceres under hensyntagen til mennesker og dyr, ligesom vi holder den miljømæssige transportpåvirkning på et minimum.

FLAGSKIBSBUTIK

Træd ind i DECADENTs univers i vores flagskibsbutik beliggende i Store Regnegade 3, 1110 København K. Her har vi lagt al vores energi i at skabe et univers, som afspejler DECADENTs DNA. I butikken findes hele kollektionen i alle tilgængelige farvevariationer. Det er også muligt at købe gavekort direkte til butikken. Få den ultimative oplevelse af DECADENTs brand og ekspertvejledning i kollektionerne, læderpleje eller stylingtips. DECADENT Flagship store har åbent mandag-fredag 11-17.30 og lørdag 11-16. Kontakt butikken direkte på telefon 70707637